Foto: TV4

Soraya Lavasanis skrattattack i TV4

Nyligen blev det riktigt svårt för programledaren Soraya Lavasani att hålla sig för skratt i direktsändningen i TV4:s Nyhetsmorgon.

Nu förklarar hon på Instagram vad det egentligen var som hände.

De allra flesta kan nog vara överens om att en arbetsplats där man kan skratta och ha roligt med sina kollegor är en arbetsplats som man i större utsträckning trivs på. Med människor som förgyller dagen med skratt är trots allt även de tuffaste arbetsuppgifterna lite enklare att ta sig an.

En som helt klart verkar trivas med sina kollegor och kunna ha roligt på jobbet är Soraya Lavasani.

Hon är en av TV4 och Nyhetsmorgons mest rutinerade och erfarna programledare som stått framför kameran i många år. Soraya Lavasani har tjänstgjort på kanalen i över 15 års tid, och har förutom de tidiga mornarna och direktsändningarna i Nyhetsmorgon också varit nyhetsankare på TV4.

I programmet syns hon ofta med Anders Pihlblad, och tillsammans bildar de en trygg duo som leder tittarna genom sändningarna där allt ifrån aktuella nyheter till underhållning, matlagning och musik får ta plats.

Sanningen bakom skrattattacken

Nyligen fick dock Soraya riktigt svårt att hålla sig för skratt i samband med en intervju med Victoria Skoglund och Johan Munter. När hon och Anders skulle presentera nya ämnet var det uppenbart att något roligt hade inträffat under reklampausen, och Soraya skrattade gott.

– Förlåt, säger hon i sändningen och fortsätter skratta:

– Vi har för roligt i reklampauserna, nu får vi skärpa oss.

Nu har hon förklarat på sin Instagram vad det egentligen var som hände när tittarna inte såg.

”Tack och förlåt… Proffsen och Victoria Skoglund och Johan Munter höll ställningarna och Anders Pihlblad har för evigt min fulla respekt då han på något outgrundligt vis lyckades trycka tillbaka fnitterattacken. Jag måste lära mig. Nya tag imorrn,” skriver hon och fortsätter:

”Och till er som undrat vad som var så otroligt roligt kan jag meddela att det var underbara Emma Eklöf försök att ge mig en perfekt kaffe.”

Här kan du se klippet:

Ni är bara för härliga!

LÄS MER