Foto: TV4

Maria Forsbloms klädval i Nyhetsmorgon väcker frågor

Under tisdagen program av Nyhetsmorgon dök Maria upp med ett klädval som fick tittarna att jubla – nu vill alla veta samma sak.

”Nyhetsmorgon” började sändas för över 30 år sedan på TV4 och är fortfarande ett av kanalens mest populära program. Varje morgon samlas programledarna i olika konstellationer för att guida tittarna genom dagens färskaste nyheter och hetaste samtalsämnen.

En av dessa programledarna är Maria Forsblom, som anslöt till redaktionen på ”Nyhetsmorgon” för elva år sedan. Först som allmänreporter och sedan 2021 som programledare i studion.

Därför pratar alla om Maria Forsbloms klädval

Under måndagen var det just Maria som fick leda programmet från tidigt på morgonen ihop med Thomas Ritter. Och som vanligt delade ”Nyhetsmorgon” ett Instagram-inlägg för att tala om vad programmet skulle handla om.

Men det var en viss detalj som fångade tittarnas uppmärksamhet mer än något annat – Marias zebra-mönstrade polotröja!

Ååå vilken snygg tröja du har Maria, vart har du köpt?

Ja snälla! Var är denna ljuvliga tröja ifrån?

Godmorgon. Marias tröja är underbart fin. Var kommer den ifrån?

”Nyhetsmorgons” stylist, Siroun Forsberg, har nu svarat på frågan som alla undrade över. På sin Instagram delade hon en bild av Marias outfit och avslöjade varifrån alla plagg kom.

Maria Forsblom har tröja från Winston & Elle. Byxor från Wera/Åhléns. Stövletter från & Other Stories”, skriver hon på Instagram.

Så tjusigt!

LÄS MER:
* Dramat i Nyhetsmorgon: Här tvingas Soraya Lavasani lämna studion – mitt i sändning: ”Ber om ursäkt”
* Jenny Aversjös nya besked efter sin pappas död – nu stöttas hon stort av tittarna: ”Många känslor i hjärtat”