Foto: Caisa Rasmussen/TT, Instagram

Dregen träffade flickvännen Majsan på turnébussen

Dregen är rockstjärnan som under flera år spelat i bland annat banden Backyard Babies och The Hellacopters – just nu är han aktuell med Så mycket bättre.

Nedan kan du läsa mer om Dregens flickvän – stora kärleken Majsan.

Andreas Tyrone Dregen, (ursprungligen Svensson), är född och uppvuxen i Nässjö i Småland. Han föddes den 12 juni 1973 och började tidigt att ägna sig åt musiken. Redan som 14-åring var han med och startade bandet Backyard Babies, ett band som han spelar med än idag.

I slutet av 90-talet slog Backyard Babies igenom och omkring samma tidpunkt slog Dregen även igenom med The Hellacopters. Sedan dess har Dregen blivit ett välkänt namn och genom åren har han bland annat sommarpratat i P1 och just nu är han aktuell i TV4:s Så mycket bättre.

Dregens privatliv och relationer

Dregen var tidigare gift med sångerskan och låtskrivaren Pernilla Andersson. De träffades 2004 och gifte sig 2009. Äktenskapet tog dock slut 2015 och tillsammans har de sonen Sixten (född 2013).

Idag är Dregen tillsammans med Majsan Lindberg, som är basist i bandet Thundermother. Majsan jobbade tidigare på möbelvaruhuset i 13 år innan hon sade upp sig för att satsa helhjärtat på musiken 2019. Vid samma tidpunkt åkte bandet ut på turné, och det var där i en turnébuss som hon träffade Dregen för första gången.

– Vi bodde på samma buss, och satt väl uppe längre än de andra och snackade och lyssnade på musik. Jag trodde han skulle vara ganska dryg. En dryg rockstjärna, liksom. Men sedan visade det sig vara tvärtom, och jag fick upp ögonen för honom, har Majsan Lindberg tidigare sagt till VLT.

Paret bor dock inte tillsammans vad det verkar.

LÄS MER: