Foto: SVT, Carl-Olof Zimmerman/TT

Kattis Ahlström flyttar ihop med kärleken

För två år sedan hittade Kattis Ahlström kärleken på nytt – och nu verkar det som att paret tar ett stort steg i relationen. I podden ”Hjälp, jag fyller 50!” avslöjar Kattis att de nu ska flytta ihop.

– Vi kommer att hitta ett ställe tillsammans, säger Kattis till Nöjeslivet.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Kattis Ahlström är aktuell med flera program på SVT. Hon leder bland annat ”Muren” och ”Arvinge Okänd” som båda har blivit populära program på kanalen.

Trots att hon ofta syns i tv-rutan håller hon sitt privatliv just privat. Hon pratar sällan om sina barn eller om kärleken, men för två år sedan framkom det att programledaren hade träffat en ny man.

Kattis Ahlström om incidenten på röda mattan

Några detaljer om relationen har hon dock inte berättat – fram till nu.

I podcasten ”Hjälp, jag fyller 50!” berättar programledaren nu om den märkliga frågan som en reporter ställde den enda gången som pojkvännen bestämde sig för att följa med Kattis på ett event.

– Då stod stackars x där, jag tänker inte ens säga hans namn, visst är det barnsligt? Det börjar på ”O”, iallafall, han stod där och reportern frågade: ”Vad heter du?” då sa han snabbt ”jag heter det”. Då frågade hon vad han jobbade med och han sa ”Nej men det är för komplicerat”, säger Kattis i podden.

Vidare förklarar Kattis att reportern frågade om han var museum-intendent.

– Är inte det konstigt sagt? Då sa han ”Ja, det kanske jag är”. Jag vet inte om det hamnade i pressen men han är iallafall inte museum-intendent, förklarar Kattis

Kattis Ahlström flyttar ihop med pojkvännen

Även om Kattis ännu inte avslöjat sin pojkväns identitet, delar hon nu med sig av en spännande nyhet – de planerar att flytta ihop. Detta kommer efter att Rickard berättat om hur läskigt det var att sälja huset efter skilsmässan från exfrun Giselle Essé Olsson.

– Jag ska också flytta, flikar Kattis in.

– Flytta ihop?, frågar Rickard.

– Med museum-intendenten? Det får vi se, skämtar Kattis avvikande.

Även om Kattis är kryptisk i sitt svar bekräftar hon flytten i en intervju med Nöjeslivet.

– Boendesituationen är faktiskt på det här sättet att den kommer att förändras vid årskiftet ungefär, då kommer vi bo någon annanstans, säger Kattis och fortsätter:

– Vi kommer att hitta ett ställe tillsammans.

Kattis ärliga ord om kärleken – träffades efter många år

Även om relationen är ny, har Kattis känt pojkvännen i många år. Efter att ha levt sina liv på olika håll återförenades dem och bestämde sig för chansa.

– Vi har känt varandra länge vilket är ganska kul. Sen träffades vi igen och kom på att ”det här är ju bra, varför har vi inte tänkt på det här förut?”, säger Kattis till Nöjeslivet och fortsätter:

– Eller så behövde vi kanske alla de där åren.

Här kan du lyssna på det andra avsnittet av podden ”Hjälp, jag fyller 50!” med Rickard Olsson:

Fotnot: “Hjälp, jag fyller 50!” finns att lyssna på via Spotify eller poddspelare/poddapp. Som exempelvis Podcaster för Iphone och Google Podcasts för Android-telefoner. Podden släpps på torsdagar från och med den 10 oktober.

Vilken lycka. Stort grattis, Kattis!

LÄS MER:
* Kattis Ahlström tackade nej till att leda Robinson
* Kattis Ahlström nobbar ”Vilket liv!” – vill inte vara med