Foto: Instagram/Max

Pernilla Wahlgrens nya bild med barnbarnet Kalí

Pernilla Wahlgren har sedan en tid tillbaka haft den stora lyckan att få njuta av livet som farmor till sonen Oliver och hans partner Zoe-Fay Browns son Kalí.

Efter senaste bilden på pojken säger nu alla samma sak.

Pernilla Wahlgren, 56, har länge varit en av Sveriges mest omtyckta nöjesprofiler, med en karriär som spänner över flera decennier. Med sina mångsidiga talanger har hon underhållit oss både på scen och framför kameran, och det är kanske inte överraskande med tanke på att hon är dotter till skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Pernilla har genom åren gjort sig känd för sina insatser på scenen, i stora musikaler och som programledare för bland annat Allsång på Skansen. De senaste åren har vi också fått en inblick i hennes privatliv genom realityserien Wahlgrens värld, där hennes barn Oliver Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Theo Wahlgren, ofta dyker upp. Serien har visat hur nära och kärleksfull relation familjen har till varandra.

Nya bilden på barnbarnet väcker reaktioner

Därför var såklart glädjen stor i höstas när familjen dessutom fick ett nytt tillskott, när sonen Oliver och hans partner Zoe-Fay Brown välkomnade sin förstfödde son Kalí. Pernilla blev därmed farmor för första gången, och den glädjen har hon inte hållit hemlig.

Nyligen publicerade Pernilla ett inlägg på sitt barnbarn med den söta texten: ”Farmors lilla Nallebjörn!,” ihop med ett gäng bilder på pojken som har på sig en kofta med nalleöron. Hennes följare reagerade snabbt och kommentarsfältet fylldes av kärleksfulla och varma reaktioner om hur bedårande Kalí är.

”Världens gulligaste lilla nallebjörn”

”Så gullig, att vara Farmor är det bästa som finns”

”Sötaste nallebjörnen i stan!”

”Lilla sötnosen Nu går det undan Springer snart fortare än farmor Ha det så fint”

”Hur kan man bli så sööööt”

Här kan du se bilderna:

Vi önskar hela familjen allt gott!

LÄS MER