Foto: TV4, SVT

Kattis Ahlström om bröllopsryktena med Niklas Strömstedt

Efter uppbrottet från Johan Killgren inledde Kattis Ahlström en relation med artisten Niklas Strömstedt. Under deras tid ihop spreds ett rykte som Kattis nu ger ett svar på efter alla år.

– Det är helt otroligt att en sådan historia kan bildas, säger Kattis i podcasten ”Hjälp, jag fyller 50!” med Rickard Olsson.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

På 90-talet var Kattis Ahlström i ett förhållande med Johan Killgren, och tillsammans fick de två barn, Ebba och Love. Trots att de bildade familj ihop ledde relationen aldrig till något äktenskap.

– När det har börjat pratas om att gifta sig så har jag aldrig varit där. Det stora är att skaffa barn kan man tycka, men jag har ändå känt att då ska man vara jättesäker, säger Kattis Ahström i ”Hjälp, jag fyller 50!” .

Kattis har visserligen aldrig varit gift, men hon har faktiskt varit förlovad vid två tillfällen. En av dessa förlovningar var med GES-stjärnan Niklas Strömstedt.

Kattis och Niklas träffades första gången vid premiärfesten för produktionsbolaget Mastiff Media på Stallmästargården i Stockholm. Efter att ha njutit av några drinkar i baren satte sig Niklas vid flygeln och började spela för Kattis, enligt Aftonbladet.

Kattis Ahlström om galna ryktet med Niklas Strömstedt

Deras relation varade i fem år men innan relationen hann fram till altaret bröts förlovningen. När Kattis nu gästar Rickard Olssons nystartade podd ”Hjälp, jag fyller 50!” berättar hon nu om ett rykte som spreds under relationen med Niklas.

– När jag var tillsammans med Niklas Strömstedt gick det ett rykte om att vi skulle gifta oss, på Gotland tror jag det var, och att jag flydde från bröllopet. Helt otroligt hur en sådan historia kan bildas, säger Kattis.

Det var verkligen ett märkligt rykte!

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

LÄS MER:
Kattis Ahlström tackade nej till att leda Robinson
Kattis Ahlström nobbar ”Vilket liv!” – vill inte vara med