Foto: Instagram

Måns Zelmerlöw visar upp en helt ny stil

Vi är vana att se Måns Zelmerlöw på scenen, oftast i trendiga och stiliga kläder. Men i en ny bild visar han ett helt annat typ av klädval – så har man aldrig sett honom tidigare.

Skrattade högt här hemma”, skriver en följare på Instagram.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Måns Zelmerlöw blev uppmärksammad efter att ha deltagit i andra säsongen av ”Idol”, år 2005. Trots att han slutade på femte plats blev han snabbt en favorit bland svenska folket och vann sedan ”Let’s Dance” året därpå, tillsammans med Maria Bild.

Det verkliga genombrottet kom 2007 när han bestämde sig för att tävla i ”Melodifestivalen”. Med sitt bidrag ”Cara Mia” nådde han en tredje plats och låten har sedan dess blivit en tidlös klassiker i tävlingens historia.

Två år senare återvände Måns till Melodifestivalen med låten ”Hope and Glory” och knep då en fjärdeplats.

Men 2015 blev tredje gången gillt. Med låten ”Heroes” tog han inte bara hem segern i Melodifestivalen utan gick även vidare och vann hela Eurovision Song Contest, vilket blev en milstolpe i hans karriär.

Måns Zelmerlöw chockar följarna med en ny stil

Nu för tiden ser vi Måns som jurymedlem i TV4″Masked Singer” eller på turné runt om i landet, där han oftast dyker upp i stiliga och trendiga kläder. Men nu har han överraskat sina följare med en helt ny look.

På Instagram delade han nyligen en video där han poserar bredvid en grävmaskin, iklädd varselkläder, keps och hörselkåpor. Med bred skånska berättar han om ett ”påhittat projekt” och går helt in i karaktären som ”Jöns Jönsson Jönsing, Grävfluencer”.

Följarna jublar i kommentarerna över Måns humoristiska sida och hoppas på fler sketcher i framtiden.

Snälla Måns mer av detta tack…..Så jävla klockrent o förbaskat roligt. Skrattade högt här hemma

Åh en ny härlig karaktär att följa, snälla mer sånt här. Klockren!!

Är redan besatt av Jöns Jönssons vloggar

Du är för rolig du, Måns!

LÄS MER:
* Måns Zelmerlöw flyttar från Storbritannien
* Måns Zelmerlöw har åkt utomlands med hustrun Ciara

 

Läs mer om...