Christian Bauer ”jätteledsen” efter bråket med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig igen i somras.
Nu genomgår paret en tuffare period i relationen.
Det erkänner nu artisten i nya avsnittet av ”Wahlgrens värld”.
– Det är inte vår bästa tid just nu, säger hon.

Trygghet – det är vad Pernilla Wahlgren känner i relationen med maken Christian Bauer. Det berättar hon i torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld”, som sänds klockan 20 i Kanal 5.

Samtidigt ger hon också en inblick i deras relation – som hon just nu upplever är inne i en kritisk period.

– Just nu är vi lite osams… eller han är typ lack på mig, säger Pernilla Wahlgren i ett samtal med dottern Bianca i programmet.

Hon berättar om att det är tomten och arbetet med densamma som gjort maken upprörd.

– För han tycker att han gör så mycket med tomten, och att jag bara klagar. Han tar allt lite för personligt, tycker jag. Vi är inne i en period där det är lite tjafsigt, säger Pernilla Wahlgren.

I december gifte paret sig i ett sagolikt vinterbröllop. Inte ett öga var torrt i Lidingö kyrka när Hans Wahlgren förde dottern till altaret. Sen sade paret ja till varandra ytterligare en gång – i somras i samband med en resa till Marbella.

Att paret nu genomgår en period där känslorna är utanpå menar Pernilla är naturligt.

– Det kan vara treårskris. Fast jag skulle inte kalla det ”kris”. Det är kanske mer: Nu känner man varandra, han vågar säga ifrån mer, om han känner sig kränkt. Vilket han gör ganska lätt, tycker jag, säger Wahlgren i programmet och fortsätter:

– Om jag säger till honom att, ”det här är det sjukaste jag hört”, då blir han jätteledsen. Men då kan jag tycka såhär: att det är lite gulligt att han också kan bli arg, ibland.

Samtidigt har den folkkära artisten och allsångsledaren, som i höst är aktuell med sin show ”Pernilla Wahlgrens Happy ending” på turné genom landet, ett tydligt recept på vad som kan förändra relationen.

– Det är inte vår bästa tid just nu. Vi skulle faktiskt behöva egentid. Nu är det som att vi bara ses i dörren och säger ”hej” och ”hejdå”, säger hon.

”Wahlgrens värld” sänds torsdag 17 oktober klockan 20.00 i Kanal 5 och på Max.

LÄS MER: