Foto: Instagram

Maria Forsblom och Anders Pihlblad hyllas

Maria Forsblom och Anders Pihlblad hyllas nu stort av tittarna efter sitt agerande i rutan.

För många svenskar är det en självklar och älskad morgonrutin att starta dagen med en rykande kopp kaffe och slå sig ner framför tv:n för att se Nyhetsmorgon. Programmet är ett av TV4:s allra största och mest framgångsrika satsningar, och sedan premiären 1992 har det blivit en stående favorit i många svenska hushåll. Varje morgon vaknar hundratusentals svenskar upp och sätter sig framför programmet, redo att ta del av dagens nyheter, underhållning och inspirerande inslag från studion.

I studion är det direktsändning som gäller under de tidiga morgontimmarna, och det är ofta den välkända uppsättningen programledare som Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt, Jenny Alversjö, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Martin Järborg eller Sofia Geite som håller tittarna sällskap och guidar dem genom dagens olika segment.

Varje morgon bjuds det på en varierad mix av allt från lättsam underhållning och härliga inslag, till viktiga nyhetsuppdateringar om vad som händer runtom i världen, inspirerande musikframträdanden och tips på goda recept under matlagningssegmentet. Det är den här kombinationen av innehåll som gör att Nyhetsmorgon fortsätter att vara så populärt och uppskattat bland både unga och äldre tittare.

Maria och Anders hyllas

Ett särskilt omtyckt radarpar i Nyhetsmorgon är Maria Forsblom och Anders Pihlblad. De har genom åren utvecklat en stark kemi och samspel i rutan, och nyligen delade de med sig av en bild tillsammans på Instagram i samband med att de stod i sändning. Bilden väckte stor uppmärksamhet och resulterade i att de blev ordentligt hyllade av tittarna, som uttryckte sin uppskattning i kommentarsfältet.

Där strömmade det in varma hälsningar och massor av fina ord från tittare som verkligen uppskattar deras insats. Många lyfte fram deras proffsighet, värme och hur de alltid lyckas skapa en trevlig stämning i rutan – något som verkligen uppskattas av alla som börjar sina morgnar med Nyhetsmorgon.

”Toppen att det är ni två,” kommenterade en person.

”Underbara Anders och Maria tack för en fin morgon,” skrev en annan och en tredje kommenterade:

”Äntligen ni två tillsammans.. Inget pratande i mun på varann inget ’hummande’ kan tusan inte bli bättre.”

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!