Foto: Kanal 5

”Wahlgrens värld” hyllas stort av tittarna efter tårarna

Tårar, skratt och musik.
I torsdagens ”Wahlgrens värld” visades bilder från när Pernilla Wahlgren hyllades i ”Vilket liv!” – av bland andra pappa Hans.
Nu hyllas avsnittet stort av tittarna.

”Wahlgrens värld” har en trogen tittarskara. Programmet har visats i många år i Kanal 5, och tittarna har fått följa familjen på nära håll.

Kanske blev det mer berörande än någonsin tidigare – när det i torsdagens avsnitt visades bilder från bakom kulisserna på inspelningarna av ”Vilket liv!” med Renée Nyberg. Då hade Jessica Wahlgren lyckats lura Pernilla Wahlgren att hon skulle ta en taxi till en vanlig fotografering. Plötsligt stod hon i stället på Oscarsteatern och fick ta emot folkets jubel.

Allsångsledarens program sändes tidigare i år i TV4, och i programmet radades kollegor och familjemedlemmar upp. Alla med ett och samma mål: att hylla Pernilla. Det var alltifrån Siw Malmkvist till Christina Schollin och så klart hennes barn.

I programmet sjöng Benjamin Ingrosso sin hit ”Det stora röda huset” som handlar om mormor och morfars hus. Det lämnade framför allt syrran Bianca i tårar.

Dessutom fick Pernilla ta emot en känslosam videohälsning från pappa Hans Wahlgren. Skådespelaren som gick ur tiden i maj, 86 år.

Efter det att programmet sändes har massor av tittare hört av sig med hyllningar.

– Magiskt avsnitt som alltid. Grät igen angående Vilket liv & med Hans. Såå starkt. Fy så tufft! All styrka till dig & er, skriver en tittare i en kommentar på Pernillas Instagram-sida.

– Soooom jag grät, skriver en annan tittare.

– Det finaste programmet av alla säsonger, skriver en tredje.

– Bästa avsnittet av ”Vilket liv”, skriver en fjärde.

LÄS MER:

 

Läs mer om...