Foto: TV4

Marcus Noterius mötte prins Carl Philip under Årets kock

På torsdagen avgjordes den prestigefyllda tävlingen ”Årets Kock 2024” i Annexet i Stockholm.

På plats var reportern Marcus Noterius – som fick en pratstund med prins Carl Philip.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Torsdagen den 17 oktober hölls tävlingen Årets Kock 2024, där kocken Michael Andersson slutade som vinnare. I juryn satt flera kända profiler, däribland Markus Aujalay och dessutom prins Carl Philip, som delade ut det prestigefyllda priset.

På plats under kvällen var även den folkkära reportern Marcus Noterius, som passade på att intervjua både jurymedlemmar och tävlingsledare.

Mitt under TV4:s tv-sändning så fick Marcus syn på prins Carl Philip som satt i juryn. Genast tog Noterius tillfället i akt och stegade fram mot kungligheten för att ställa några frågor.

– Smakar det bra, frågar Marcus Noterius på vilket prinsen svarar:

– Fantastiskt bra.

Marcus fräcka kommentar till prinsen

Marcus passar även på att fråga prinsen om hans favoriträtt – något som Carl Philip har svårt att svara på. Marcus skämtar då till det lite med prinsen:

– Men det är inte prinskorv i alla fall?

– Ne men det beror på tillställning och möjlighet så klart. Ute i skogen är inte det helt fel att grilla, svarar Carl Philip.

Under tiden så råkar Marcus även ”dua” prinsen flera gånger. Kort senare så väljer Carl Philip att avbryta intervjun då han var upptagen med sina jurysysslor.

Via den här länken kan du se hela intervjun –>

LÄS MER: