Foto: Instagram

Melinda Jacobs och E-Types dotter har fått komma hem

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksons gemensamma dotter Izadora råkade för ett tag sedan ut för en otäck olycka.

Nu ger Melinda ett nytt glädjande besked om dottern.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

På måndagen förra veckan så delade Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson med sig av en smärtsam händelse som skakat om hela familjen sedan ett par veckor tillbaka. Dottern Izadora, 1, hade nämligen börjat må väldigt dåligt, vilket ledde till att familjen tog henne till sjukhus. Det visade sig då att hon svalt ett litet knappcellsbatteri.

– Det började med att Izadora blev väldigt sjuk. Hon fick feber och kunde inte äta, hon kräktes upp allt hon åt. Sedan åkte vi till akuten där hon blev röntgad. Man såg då det här batteriet och då gick det otroligt snabbt. Det tog nog en halvtimme från att man såg det tills att hon låg på operationsbordet. Det är så otroligt farligt och varenda sekund är viktig, säger Melinda Jacobs till Aftonbladet och fortsätter:

– Sedan låg hon i respirator och hamnade på intensiven och där låg hon i fyra dygn.

Efter händelsen har båda föräldrarna har gått ut i sina sociala medier och varnat andra föräldrar för de farliga små batterierna som finns i nästan varenda hushåll. Om ett batteri fastnar i ett barns matstrupe så finns nämligen risken att det kan fräta hål på organ.

Melindas nya glädjande besked

I ungefär tre veckors tid har familjen fått spendera på sjukhus då Izadora fått sondmatats sedan olyckan. Men nu har Melinda Jacobs kommit med ett nytt besked – de har nämligen fått komma hem igen.

Vi är hemma”, skrev Melinda i ett inlägg på Instagram nyligen.

Jag har varit så orolig för er! Skönt att ni är hemma!!!”, skriver en följare i kommentarerna.

Så fina foton på er och vilken lycka att allt slutade så bra trots allt”, skriver en annan.

LÄS MER: