Foto: TV4

”Så mycket bättre”-deltagarnas beteende hyllas av tittarna

Under söndagen var det dags för ännu ett avsnitt av ”Så mycket bättre”. Nu skriver tittarna sina ärliga åsikter om programmet.

För tredje veckan i rad har tittarna kunnat följa den nya säsongen av ”Så mycket bättre”.

Artisterna som medverkat hittills är Arja Saijonmaa, Dregen, Peo Thyrén, Louise Lennartsson, Seinabo Sey, Simon Superti, Sophie Zelmani och Alba Augsut, som nyligen anslöt till gänget.

Så mycket bättre får tittarna att reagera starkt

En stor förändring som införts de senaste säsongerna är att artisterna numera gör tolkningar av varandras låtar blandat, istället för att fokusera på en artist per avsnitt.

Trots att vissa tittare inte uppskattar förändringen:

”Förlåt men jag tyckte det var så mycket bättre när det var en artist som tolkades i var sitt program, gav mycket mer om artisten!”, skriver en tittare på Newsners Facebook-sida.

Så är de allra flesta överens om att årets säsong har levererat starkt. Kommentarerna om programmet talar sitt tydliga språk:

Otroligt bra, ett av de bästa program som visas nu.

Älskar detta programmet för alla tolkningar av andras musik, men idag var det verkligen annorlunda med djuphet i artisternas liv. Det var så fint!

Så extra bra i år. Sådana talangfulla artister. Så mycket känslor. Musiken är berörande och känns äkta.

Programmet har en sån underbar varm ton rakt igenom. Mycket bra artister och härliga låtar. Ett fantastiskt fint program tycker jag som gör mig glad

Vad tycker du om årets säsong av ”Så mycket bättre”? Kommentera gärna på vår Facebook-sida!

LÄS MER:
* Dregen träffade flickvännen Majsan på turnébussen
* Dregens beteende i ”Så mycket bättre” överraskade verkligen

 

Läs mer om...