Foto: Tv4/Youtube

”Bonde söker fru”-Heidi Skedebäcks liv efter romansen med Peja

Heidi fick stor uppmärksamhet som brevskrivare under ”Bonde söker fru”-säsongen 2021. Nu, tre år senare berättar hon om kontakten med bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson – och ratar hans utseende.

För tre år sedan skrev Heidi ett brev till mjölkbonden Peja som besvarades med en plats i ”Bonde söker fru”. Det var starten på deras korta, men intensiva relation under säsongen 2021.

När Peja inte längre kände att han kunde besvara Heidis känslor bestämde hon sig för att hoppa av programmet tvärt och blev därmed den första att lämna hans gård i Björnås, i Halland.

Så lever Heidi idag – tre år efter relationen med Bonde-Peja

Trots att hon lämnade gården så abrupt har Heidi och Peja behållit kontakten efter programmet. Men i frågan om hon fortfarande är intresserad har Heidi ett tydligt svar – hon vill varken dejta Peja eller någon som ser ut som bonden.

”Jag har haft lite kontakt med Peja men jag är inte intresserad av honom längre, jag vill ha nån som är lång och mörk med bruna ögon, Peja är blond och blåögd”, skriver Heidi till Hänt.

Istället ska hon tågluffa genom Italien och besöka städerna Venedig, Florens och Rom, och förhoppningsvis träffa en italiensk man under resans gång.

– Jag är så trött på alla tråkiga svenskar, nu vill jag träffa en italienare, har Heidi tidigare berättat för tidningen.

Det var ett ärligt svar, det!

LÄS MER:
* Bonde söker fru-Carolas okända samtal med produktionen
* Tittarna ryter ifrån mot ”Bonde söker fru”