Foto: TV4

Aron Anderson syns med Jasmine Takács – 2 år efter Let’s Dance

För två år sedan ställde Aron Anderson upp i Let’s Dance och blev tilldelad dansare Jasmine Takács som partner. Under säsongen kom de varandra nära och romansrykten började florera – men båda var tydliga med att det endast var en vänskap. Nu syns de ihop igen, två år efter danstävlingen.

Aron Anderson skrev historia när han ställde upp i ”Let’s Dance” som den första deltagaren någonsin i rullstol. Tillsammans med sin partner, den erfarna dansaren Jasmine Takács, visade de Sverige att begränsningar inte finns när det kommer till dans. Deras prestationer i programmet bevisade att man, oavsett förutsättningar, kan bemästra även de mest avancerade danserna.

Tyvärr räckte det inte hela vägen för Aron och Jasmine, som fick nöja sig med en femteplats i tävlingen.

Aron Anderson och Jasmine Takács syns ihop igen

På dansgolvet visade Aron och Jasmine en otrolig kemi, och rykten om en romans började cirkulera. Men dansparet var snabba med att dementera ryktena. Jasmine hade dessutom en pojkvän under tiden de dansade ihop.

Även om det inte uppstod någon romans mellan Aron Anderson och Jasmine Takács, förblev de nära vänner efter sin tid i ”Let’s Dance”. De reste till och med tillsammans till USA för att uppträda på en välgörenhetsgala, och under en period efter programmet kunde de ofta ses äventyra ihop. Deras vänskap fortsatte att blomstra både på och utanför dansgolvet.

Efter en tid utan att synas på varandras sociala medier har Aron Anderson och Jasmine Takács nu återigen fångats tillsammans. I en händelse som Aron nyligen delade Instagram, som Svensk Dam har delat, syns Aron och Jasmine ihop i en bil:

Det det Let’s Dance i vår för Jasmine Takács?”, skriver Aron på bilden.

Och Jasmine ger ett kryptiskt besked om sin framtid i programmet.

– Kolla vem jag hittat! Vi har snackat lite Let’s Dance. Kommer man se dig i Let’s Dance i vår…?, frågar Aron.

– Ja, det vet man inte riktigt än, svarar Jasmine.

– Kan du förneka eller bekräfta?

– Varken eller!

Så kul att se er umgås igen!

LÄS MER:
* Phillipe Cohens liv efter uppbrottet med Bianca Ingrosso
* Helen Sjöholm öppnar för att vara julvärd med Anna Stadling