Leif Mannerström återförenad med Markus Aujalay

I elva säsonger var Leif Mannerström och Markus Aujalay kollegor i ”Sveriges Mästerkock”. Men för fyra år sedan bestämde sig Leif för att lämna programmet och två år senare försvann även Markus. Nu syns vännerna ihop igen – och bilden hyllas av följarna.

Sveriges Mästerkock är programmet där amatörer får en chans att bevisa sina kunskaper i matlagning inför en jury av kockar, och förhoppningsvis slå sig in i branschen. När programmet började 2011, bestod jurymedlemmarna av de populära kockarna, Leif Mannerström, Markus Aujalay och Per Morberg.

Efter tre säsonger kom Anders Dalblom in och ersatte Per Morberg men efter bara en säsong ersattes även han när det var dags för Mischa Billing att göra entré programmet.

Leif Mannerström och Markus Aujalay återförenade

Markus Aujalay och Leif Mannerström gjorde tillsammans hela elva säsonger av ”Sveriges Mästerkock” innan Leif bestämde sig för att lägga programmet på hyllan.

Ett år senare kom han dock tillbaka när den populära kock-duon återförenades i programmets VIP-säsong, men även där beslutade de sig för att tacka för sig.

Nu, i en ny bild som Leif Mannerström har delat på Instagram, ser vi de två kollegorna återförenade igen. I bilden sitter Markus skämtsamt i Leifs knä, och de håller om varandra på ett lekfullt sätt. Som grädde på moset har Markus även lånat Leifs ikoniska, stora glasögon.

Hoppas ni haft en fin helg! Själv har jag varit i Stockholm på galej. Många goda middagar och mycket bus. Visst är Markus Aujalay fin i mina glasögon!?

Bilden väcker frågor hos följarna

I kommentarsfältet kan följarna inte få nog av duon. Flera hoppar nu in för att skriva om det varma återföreningen.

Fint kort på er båda”, skriver en följare på Leif Mannerströms Instagram.

Buspojkar”, tillägger en annan.

Men det var även folk som reagerade på hur kockarna satt i bilden.

Varför hålla varandra på låret?”, frågade en person.

”Vilken fin buktalardocka!”, skrev en annan.

Ni är för underbara, Leif och Markus!

LÄS MER:
* Adam Thulins glädjefnatt efter nya stora steget i karriären – nu väller gratulationerna in: ”Pojkdröm”
* ”Mästerkock”-Jimmys nya spännande besked – släpper ny kokbok