Foto: Jessica Gow/TT

Prinsessan Estelle är kompis med Mats Sundins dotter

Prinsessan Estelle har kommit att bli bästis med Bonnie – dotter till en av våra största idrottsstjärnor någonsin.

Här går de i exklusiva skolan tillsammans.

Prinsessan Estelle, 12, började i år i sjätte klass på Campus Manilla, skolan som ofta beskrivs som en ”elitskola” där många kändisar och näringslivstoppar har sina barn i skola.

Och det verkar onekligen som att Estelle har fått en bästa vän på skolan – nämligen dottern till en av våra största hockeyspelare genom tiderna.

Mats ”Sudden” Sundin, 53, har nämligen dottern Bonnie i samma klass som prinsessan Estelle. Mats spelade tidigare hockey i bland annat Toronto Maple Leafs. 2009 lade han hockeyklubban på hyllan och gick i pension. Samma år gifte han sig med Josephine Johansson i Stockholm.

Numera är Mats Sundin och familjen bosatt i det exklusiva området Djursholm i Stockholm, där de bor i en stor villa.

– Jag skjutsar vår dotter till Manillaskolan (nuvarande Campus Manilla, reds. anm) på Djurgården varje morgon och hämtar på eftermiddagen. Det är kul att vara närvarande och ha möjlighet att göra det, har Mats Sundin tidigare sagt till Expressen.

Sprang lopp tillsammans

Estelle och Bonnie har kommit att blivit goda vänner på skolan och har synts umgås mycket även utanför skolan. Dessutom är Mats Sundin och hustrun Josephine bra vänner med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Bland annat sprang Estelle och Bonnie prins Daniels lopp förra året under PEP-dagen i Hagaparken. De har också synts till på Veronica Maggios konsert på Borgholms slottsruin tillsammans med föräldrarna.

Prinsessan Estelle och kompisen Bonnie.
Foto: Jessica Gow/TT

LÄS MER:

 

Läs mer om...