Foto: TV4

Nabaz Bakis beteende i Robinson får skämskudden att åka fram

I Robinson börjar intrigerna att växa fram och vissa deltagare har börjat visa sig från sina sämsta sidor.

Nabaz Bakis beteende i tisdagens avsnitt var inget annat än en uppvisning i barnslighet.

Detta är en kommentar. Åsikterna är skribentens egna.

Robinson är realityprogrammet som sedan 90-talet varit en riktig tittarfavorit. I programmet får vi följa med när ett gäng deltagare i två olika lag får leva tillsammans på varsin strand med knappa resurser.

Under veckornas gång får de dessutom tävla mot varandra och det gäller att hålla sig på god fot med sina lagmedlemmar för att inte bli utröstad i öråden.

Denna säsong började starkt med tre lag från början istället för två. Efter första tävlingen fick två av lagen kämpa för att inte behöva få en plats i Gränslandet. Deltagaren Roger Flink såg snabbt till att spela fulspel och se till att hans lag förlorade tävlingen, medan han själv satt säker med en amulett. Det dröjde inte länge förens han valde att hoppa av tävlingen, då han skyllde på en skadad axel.

Ja, redan nu har intrigerna börjat hopa sig och det ska bli väldigt spännande att se hur tävlingen utvecklar sig.

Dramat under förhandlingen

I tisdagens avsnitt sändes representanter ur både lag Nord och lag Syd ut för att förhandla. Men det var ingen vanlig förhandling. Denna gång skulle de förhandla om sina lagmedlemmars och sina egna personliga ägodelar. Detta tog hårt på inte minst Amanda Blomå, som hade med sig sin pappas flanellskjorta, vilken hon inte ville bli av med.

Hur som helst, när lag Nord skulle försöka komma fram till vilka som de skulle skicka till förhandlingen så uppstod en märklig situation. Nabaz Baki tog genast tillfället i akt och sa att han skulle vilja åka, enligt honom var han duktig på att förhandla.

Dock föreslog Emmeli Lis Åström att Maxime och Olivier skulle kunna åka. Det var inte vad Nabaz ville höra.

– Varför skulle inte jag vara bra då?, frågade Nabaz och blev för en stund aggressiv mot laget.

Till slut så fick han åka för laget, och med sig tog han lagkamraten Ramia Salgo. Exakt hur förhandlingen slutade får vi vänta och se i onsdagens avsnitt.

Det var ett väldigt barnsligt beteende som han visade upp. Men man kan ju visserligen också förstå hans frustration. Det är klart att det inte är kul att inte få någon respons när man erbjuder sig att åka, speciellt inte när man redan är trött och hungrig. Men det var ändå inte ett acceptabelt beteende.

Vad tyckte du om kvällens avsnitt av Robinson? Skriv gärna en kommentar på Facebook och vädra dina tankar!

LÄS MER:

 

Läs mer om...