Foto: Shutterstock & AP Photo/File

”Elvis okända barnbarn” pekas ut efter alla år

Elvis Presley kan ha ett okänt barnbarn.
Det rapporterar RadarOnline med hänvisning till domstolsdokument.

Artisten Lisa Marie Presley föddes som enda gemensamma barnet till rockkungen Elvis Presley och Priscilla Presley. Dottern växte upp i strålkastarljuset, och var bara nio år när hon förlorade sin älskade pappa.

Den 16 augusti 1977 nåddes världen av beskedet att Elvis, ”The King of Rock n’ roll”, hade lämnat jordelivet, 42 år gammal.

Det var förstås en stor chock för den lilla Lisa Marie, som i nya biografin ”From Here to the Great Unknown” som släpptes i dagarna. Den ges ut tack vare dottern Riley Keough som sammanställt mammans bok. Lisa Marie hade före sin bortgång i januari förra året spelat in sin röst när hon talade fritt om sitt liv.

Lisa Marie, som gick ur tiden i januari 2023, fick också sonen Benjamin Keough (1992–2020) med sin första make. Med gitarristen Michael Lockwood fick Lisa Marie tvillingdöttrarna Harper och Finley.

Nu kommer dock rapporter om att det kan ha funnits ännu ett – okänt – barnbarn till Elvis och Priscilla. Det är RadarOnline som nu kommer med sensationella uppgifter om vad som kan vara ännu en Elvis-släkting.

Den amerikanska kändis- och skvallersajten har kommit över domstolsdokument där en tidigare affärspartner till Priscilla Presley hävdar att hon har ”djupa” och ”personliga band till Florida”.

I dokumentet skriver den tidigare affärspartnern att ”hennes avlidna dotter Lisa Marie Presley bodde i Florida, förutom ett barnbarn (till Elvis och Presley) som fortfarande bor i Florida än i dag”.

Det påstådda barnbarnet namnges dock inte i dokumenten. Journalisten Tony Ortega var först med att rapportera om de spektakulära påståendena.

– Stämningen nämner Riley ett par gånger, men det är tydligt att barnbarnet i Florida de syftar på inte är Riley. Lisas yngre tvillingdöttrar, Harper och Finley, bor med sin pappa Michael Lockwood i Kalifornien. Stämningen antyder med andra ord att Lisa hade ett annat, tidigare okänt, barn som i dag bor i Florida, och att detta befintliga barnbarn är en del av anledningen till att Priscilla har bestämda band till staten, säger Ortega till RadarOnline.

LÄS MER:

 

Läs mer om...