Foto: Instagram/@lisaajax

Lisa Ajax nya ord – om att amma dottern

Lisa Ajax är den folkkära artisten som blev mamma tidigare i år – nu hyllas hon efter beslutet med dottern.

Lyssna på Rickard Olssons succépodd här:

Lisa Ajax är en svensk sångerska som snabbt tog musikvärlden med storm efter att ha vunnit ”Idol” 2014. Med sin starka röst och charmiga utstrålning blev hon en omedelbar publikfavorit. Då hon endast var 16 år gammal vid tillfället så blev hon den yngsta vinnaren i tävlingens historia.

Efter sin seger har Lisa deltagit i Melodifestivalen flera gånger, där hon levererat låtar som bland annat ”My Heart Wants Me Dead” och ”Torn”. Även om hon inte har vunnit tävlingen, har hon visat att hon är en artist att räkna med på den svenska popscenen.

Förutom sin musikaliska karriär är Lisa även känd för sin personlighet – ödmjuk, rolig och alltid med ett leende på läpparna. Hennes närvaro i media och sociala medier visar en artist som är genuin och relaterbar, vilket gör att hon fortsätter att vara en favorit bland fansen.

Beslutet med barnet

Tidigare i år så födde Lisa Ajax dottern Junie. Nu har hon berättat mer om beslutet att amma sin dotter och berättar även mer om processen i syfte att upplysa andra.

Jag har ammat i snart 5 månader. Det låter kanske inte så länge men oj vad jag har lärt mig mycket under den här tiden. Det finns en hel del jag hade velat veta innan jag började amma och med det här inlägget hoppas jag kunna hjälpa någon, litegrann i alla fall”, börjar Lisa Ajax sitt inlägg på Instagram med.

Hon uppmanar även folk att inte lita på de många myterna som finns om amning.

Lita på dig själv och din instinkt!!! Och glöm inte att det finns otroligt många myter om amning. Ta inte råd från vem som helst, lyssna på dom som faktiskt kan på riktigt.

Nedan kan du ta del av hela inlägget:

Hyllas av följarna

Det är många i kommentarsfältet som valt att hylla Lisa Ajax för sitt inlägg om amning.

Så fina bilder och så vackert budskap! Hejja amning!”, skriver en person.

Så vackra bilder” skriver en annan.

Men det är heller inte alla som håller med Lisa om amning:

Nej jag gillade det inte alls. Gjorde både ont och gjorde mig trött. Höll ut i 6 veckor sen blev det ersättning. Då började han direkt sova helnätter för han blev mer mätt”, skriver en person.

Vad tänker du kring Lisa Ajax budskap? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

LÄS MER:

 

Läs mer om...