Foto: TV4

Robinson-Tommy om bråken under inspelningen

Tommy Björkman är en av denna säsongs deltagare i realityserien Robinson.

För Borlänge Tidning berättar han mer om den tuffa kampen på ön – och bråken som uppstod.

Robinson är en av tv-världens absolut största succéer när det kommer till realityserier. Sedan 90-talet har vi fått följa många modiga deltagare som tar sig an utmaningen med allt vad det innebär.

I flera veckor får deltagarna bo på en öde strand där det gäller att överleva på knappa resurser. Samtidigt tävlar de om att hålla sig kvar så länge som möjligt och få chansen att vinna en halv miljon kronor.

Höstens säsong leds av programledaren Petra Malm och till skillnad från tidigare säsonger så är det i år tre lag. Grupperna består av lag Nord och lag Syd, samt ett olyckligt gäng som slutade upp i Gränslandet ganska direkt.

Redan nu har det uppstått en del drama i programmet. Vilket inte är så konstigt då många är hungriga och levnadsförhållandena är svåra.

Tommy Björkman om tiden i Robinson

En av årets deltagare är Tommy Björkman från Borlänge och som är snickare till yrket. För Borlänge Tidning har berättat om den tuffa tiden under inspelningen, och hur en kväll på fyllan ledde till att han sökte till programmet.

– Det var en fyllegrej. Jag blev lite chockad när de ringde mig från TV4 – men då trillade slanten ner, säger han till tidningen.

Själv är han inte orolig för hur han kommer att porträtteras i programmet. Tommy misstänker att folk kommer att se honom lite som en ”bad boy”.

– Jag har inget filter i munnen så det blev en del bekymmer. Jag har inte varit elak mot någon, men känner man inte mig så kanske man tar det fel. Jag är ganska rakt på och har varit så hela livet. Det har ju hjälpt mig fler gånger än det stjälpt mig.

Tommy är som de flesta av oss vana vid att äta flera gånger om dagen. Därför blev det naturligtvis en stor omställning att komma till en öde ö. Samtidigt som hungern ständigt gör sig påmind och det sociala spelet är viktigare för somliga än själva tävlingen så blev det en svår tid för Tommy som är en riktig vinnarskalle. Detta ledde till en del dispyter och bråk. Tommy kan ångra vissa ord som slank ur honom under inspelningen.

– Det är ingen bra kombo när en del inte tycker det är så viktigt att vinna. Varför är de med i Robinson då? Ibland fick jag gå iväg för att inte vräka ur mig något, säger Tommy till Borlänge Tidning.

Tommy Björkman är en av deltagarna i Robinson 2024.
Foto: TV4

Det ska verkligen bli spännande att se vem som tar hem vinsten i denna säsong av Robinson!

LÄS MER: