Foto: TV4

Alma om relationen till de andra bönderna i ”Bonde söker fru”

Alma Håkansson söker kärleken i höstens ”Bonde söker fru”.
Nu berättar tv-profilen hur relationen utvecklades med de andra bönderna – när tv-tittarna inte fick följa med.
– Fantastiska grabbar/män/gubbar, skriver hon.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

”Bonde söker fru” är inne på sin 19:e säsong i TV4 – och den här gången får tittarna möta fem kärlekstörstande bönder. I centrum direkt hamnar så klart bönderna: Mjölkbonden Isak Johansson, 30 år, från Öland, Göran Lindström, 69, westernryttare, från Nykvarn, mjölkbonden Anders Mood, 34, från Näsviken och Alma Håkansson, 24, mjölkbonde från Mellerud.

– Vi har en fantastisk säsong framför oss! säger Linda Lindorff i ett meddelande till Nöjeslivet.

Dessutom kommer köttbonden Kristian Johansson, 29, från Vittinge kliva in i programmet vid ett senare tillfälle.

– Precis, denna säsong blir det extra mycket bonde med hela 5 bönder. Kristians kärleksresa ser lite annorlunda ut och planen har hela tiden varit att han kommer in i säsongen ungefär mitt i, har Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4, tidigare berättat för Nöjeslivet.

Brevskrivarna flyttar in

På onsdagskvällen sänds det femte avsnittet för säsongen, och nu är det dags för de förväntansfulla och kanske lite nervösa brevskrivarna att flytta in på respektive gård.

– Det är dags att uppleva gårdslivet på riktigt! Hos Anders och Isak börjar känslorna bubbla redan innan alla tjejer är på plats… skriver TV4 i sin tablåtext.

Samtidigt ger nu Bonde-Alma en exklusiv inblick i hur det såg ut bakom kulisserna på inspelningarna. Hon berättar bland annat om hur relationen utvecklade sig mellan henne och de andra bönderna: Anders, Isak och Göran.

Bonde-Alma om relationen till Anders, Isak och Göran

Mjölkbonden från Mellerud visar samtidigt upp flera bilder från då alla bönderna umgicks mellan tagningarna. Bland annat blev det bad i Mälaren.

– Resan på Sundbyholms slott är över och valen till gården är gjorda. Utöver de fyra killar som följer med så har jag träffat dessa tre fantastiska grabbar/män/gubbar (ja, vad man nu vill säga), skriver hon på Instagram.

Alma berättar att de haft kul och att de fann stöd hos varandra.

– Mina skrattgropar hade sån träningsvärk och jag har nog aldrig skrattat så mycket. Vi hade väldigt roligt under inspelningarna och samtalen utanför kamerorna var sköna att ha. De andra bönderna går ju igenom samma känsloregister som en annan gjorde, vilket gjorde att det var skönt att ha dom att snacka med.

LÄS MER: