Foto: TV4

Leif GW Persson vill aldrig vara med i ”På spåret”

Leif GW Persson har blivit en omtyckt och välkänd person efter sina många år i rutan. Han är författare, kriminolog, och tv-personlighet. Men det finns ett visst program som han helt klart inte kan tänka sig ställa upp i.

Idag har Leif GW Persson en lång karriär bakom sig och han har hunnit med mycket genom åren. Han har blivit en person som många svenskar vänder sig till för att få svar på frågor kring kriminalitet och brott.

Vi har länge fått se honom i olika format i tv-rutan och efter flera år på TV4 återvände han under hösten till SVT med programmet ”Veckan” och Camilla Kvartoft.

– Det var ett önskemål utifrån. De ville helt enkelt återförena oss, kanalen alltså. Så de låg ju på där. Jag sa: visst, kan ni övertyga henne så är det förutsättningen. Då är jag inte ovillig va. För så dags var jag lite sådär att jag tänkte att det är dags att byta från Fyran, haha. Det är när man boar in sig alltför mycket. Jag hade väl varit där i fyra, fem år, har Leif GW Persson berättat i en intervju med Nöjeslivet.

”Jag är alldeles för allmänbildad”

Men även om han synts till flitigt i tv-rutan så finns det ett program han inte kan tänka sig att ställa upp i. I samband med att ”På spåret” ska dra igång igen i början av november berättar Leif GW nämligen att det inte är något för honom.

– Jag är alldeles för allmänbildad så det skulle inte bli något roligt, säger han i ”Tv-fabriken med Fredrik Ralstrand,” enligt Expressen och fortsätter:

– Jag brukar titta ibland i rutan och jag ensam brukar spöa båda lagen.

LÄS MER

 

Läs mer om...