Foto: TV4

Sara Klaveness dök aldrig upp hos Isak i ”Bonde söker fru”

Bönderna i Bonde söker fru har nu fått välja ut ett antal brevskrivare som de tagit med till sina gårdar – men en av dem saknades under gårdagens program.

Därför dök inte Sara Klaveness upp hos Isak.

Lyssna på Rickard Olssons poddsuccé här:

Bonde söker fru är tittarsuccén som sedan 18 år tillbaka har hjälp bönder att hitta kärleken – både i Sverige och även utomlands.

I denna säsong får vi följa mjölkbonden Isak, köttbonden Kristian, mjölkbonden Anders, westernryttaren Göran och mjölkbonden Alma i deras sökande efter kärleken.

Många brevskrivare har visat intresse för de charmiga bönderna, men efter ett svårt val har de fått begränsa sig till fyra stycken som de fått ta med sig till gården.

Mjölkbonden Isak Johansson, 30, valde till slut Linnea Nord, Sara Nilsson, Ebba Andersson och Sara Klaveness som fick komma hem till hans går på Öland. Men när programmet sändes under onsdagen så var det bara tre av dem som dök upp – Sara Klaveness syntes nämligen inte till.

Därför syntes inte Sara Klaveness i programmet

Tidningen Hänt har pratat med Sara Klaveness om vad anledningen var till att hon inte kom till gården – och det finns en förklaring.

– Jag blev lite försenad faktiskt. Jag bor ju i Stockholm, och jag fastande lite på stationen på tåget. Det var strömavbrott när jag skulle åka ned, så att jag blev ganska försenad med mitt tåg. Så det är därför, säger Sara till Hänt.

Till råga på förseningen så var det dessutom Saras födelsedag den där dagen, hon hade verkligen sett fram emot att få komma till gården. Nu fick de andra ett försprång att lära känna Isak, vilket blev lite av en stress naturligtvis.

– Ja, det kände jag faktiskt. Jag var lite nervös när jag var påväg. För jag visste också vilken tid vi skulle mötas upp, så jag kände att tiden tickade iväg. Så det är klart att jag kände att jag gick miste om en del värdefull tid. Men jag kan väl ändå säga att jag tycker att jag blev kompenserad för det.

Ebba Andersson var den som kom först till gården och fick således lite mer extra tid med Isak än alla andra. För Sara Klaveness del var det inte särskilt roligt att få höra det.

– Ja det är klart att det är lite… Man vill ju ha så mycket tid som möjligt för att hinna visa vem man är, och ta reda på vem den andra personen är. Så det var ändå lite att när jag fick reda på det att Ebba hade fått komma lite tidigare som man kände sig lite osäker. Och undrade lite: Varför? Var det Isak som valde det? Sådana tankar, säger Sara till Hänt.

Dock känner Sara att hon blev kompenserad för tidsförlusten längre fram.

LÄS MER:

Tittarna rasar mot Linnea i ”Bonde söker fru”

Alma om relationen till de andra bönderna i ”Bonde söker fru”


 

Läs mer om...