Foto: Instagram

STORT GRATTIS: Bonde-Leonora har gift sig

Bonde söker fru är inne på sin 19:e säsong och genom programmet har många svenska bönder funnit kärleken. Nu har Linda Lindorff delat med sig av ett mycket glädjande besked- Leonora Vilhelmsson som var med i programmet 2016 har nämligen gift sig med sin Anna.

TV4:s långkörare Bonde söker fru har varit en självklar del av tablån i många år. Nu är det inne på sin 19:e säsong och Linda Lindorff stöttar i vanlig ordning bönderna och brevskrivarna i jakten på någon att dela livet med.

Tidigare år är det många bönder som har funnit kärleken genom programmet. Och nu delar Linda Lindorff med sig av en riktigt härlig nyhet vad gäller Leonora Vilhelmsson som var med i programmet 2016.

”Nu har Leonora hittat kärleken i sitt liv”

På sin Instagram bekräftar nämligen programledaren att Leonora gift sig med sin stora kärlek Anna.

”Ännu en bonde har fått sin fru! På en bro i Venedig gifte sig Leonora med sin älskade Anna. Så underbart – och vilket vackert par! Jag blir så otroligt lycklig och varm i hela kroppen. Nu har Leonora hittat kärleken i sitt liv!,” skriver hon på sin Instagram och fortsätter:

”En så stark, rolig och passionerad tjej! Världens mest underbara humor och skratt och klok och snygg som få. Dessutom gav hon ett väldigt gulligt smeknamn… Ja stort innerligt grattis till er båda! Önskar er all lycka i framtiden och massor av kärlek!”

Här kan du se bilder:

Så underbart! Stort grattis till er, vi önskar er all lycka i framtiden!

LÄS MER