Foto: Jonas Ekströmer/TT & Jessica Gow/TT

Så lever Linus Wahlgrens ex-fru Jessica i dag

Jessica Wahlgren Norman syns ofta i Kanal 5:s ”Wahlgrens värld”.
På 00-talet var hon gift med skådespelaren Linus Wahlgren.
Efter uppbrottet träffade hon en idrottshjälte och blev förälskad.

Jessica Wahlgren Norman var tidigare gift med skådespelaren Linus Wahlgren. Tillsammans fick de två barn.

Ex-makarna blev tillsammans år 2001, och gifte sig sex år senare i Lidingö kyrka. Men år 2012 var uppbrottet ett faktum – då lämnades papperen in till tingsrätten och skilsmässan blev verklighet.

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer. Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, sade Linus Wahlgren efteråt, till Expressen.

Jobbar med Linus syster Pernilla: ”Är en del i familjen”

I dag – tolv år senare – har Jessica en god relation med ex-maken. De umgås fortfarande när familjen samlas för olika tillställningar. Dessutom är Jessica mycket god vän med Linus syster, Pernilla Wahlgren.

Jessica Wahlgren är välkänd makeup-artist och sminkar Pernilla. Hon syns bland annat i ”Wahlgrens värld”, och där framkommer det att hon varit ett viktigt stöd för Pernilla då pappa Hans Wahlgren tidigare i år blev sjuk och så småningom somnade in.

– Jessica är en del i familjen. Min pappa har stått henne jättenära, så det är väldigt fint att vi kan dela alla känslor och all oro. Jag är otroligt tacksam att ha Jessica den här dagen och alla andra dagar i mitt liv, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.

Jessica Wahlgrens nya liv med tennisstjärnan Magnus Norman

Sommaren 2020 träffade hon före detta tennisstjärnan Magnus Norman, som en gång i tiden faktiskt var rankades som världens näst bästa i sporten. De blev förälskade i varandra, och ett år senare gick paret ut med sin kärlek. Då skrev Norman följande i ett inlägg på Instagram:

– När vi började prata kändes allt så naturligt. Så där ärligt och okomplicerat ni vet. Som om vi känt varandra i ett annat liv eller nåt. Svårt att förklara. Tajmingen var egentligen inte den bästa för nån av oss, men vi kunde inte sluta hänga. Det är jag SÅ glad för, skrev Magnus Norman på Instagram och fortsatte:

– Du är omtänksam mot alla, rolig, djup, rak och ärlig, charmigt glömsk, snabbtänkt, har nära till skratt och du får alla runt dig att må bra. Tacksam för att du plötsligt dök upp i mitt liv och för att just jag får leva med dig.

Därför har hon behållit Linus efternamn

Under sommaren 2022 knöt paret hymens band. De gifte sig vid ett kändistätt bröllop och höll sedan den efterföljande festen på spahotellet Havsbaden i Grissleham, uppgav Metro Mode.

Efter att hon bytt ringar med sin nya make, tog Jessica ett nytt beslut vad gäller sitt namn. Hon valde då att behålla ex-makens Wahlgren – och lade till kärleken Normans. Så numer heter hon Jessica Wahlgren Norman.

– Nej men nu blev det Wahlgren Norman till slut efter alla dessa frågor från folk som undrat. Jag tänker att jag vill heta som barnen. Och sen tänker jag också att det är två liv: mitt första liv med Linus och barnen och Wahlgren, och andra lägger vi till Norman och så blir det resten av mitt liv, sade hon till Expressen.

LÄS MER: