Foto: MAX

Christian Bauers beteende säger allt vi behöver veta

När Pernilla Wahlgren presenterade sin nya pojkvän och det visade sig vara en man som tidigare hade levt utanför offentligheten var jag tveksam om de skulle hålla. Men gång på gång visar Christian Bauer varför han är rätt man för sångerskan – och i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld har det aldrig varit tydligare.

Detta är en kommentar. Åsikterna är skribentens egna.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Det var för drygt tre år sedan som Pernilla Wahlgren för första gången presenterade sin nya kärlek, Christian Bauer. De hade blivit ihopparade av en gemensam vän och föll snabbt för varandra.

Men det som överraskade många, inklusive mig, var att Christian, var en helt vanlig man som jobbade med inköp på Ica och även som personlig tränare.

Sedan dess har vi genom realityserien ”Wahlgrens värld” fått lära känna Pernillas numera make ännu bättre. Serien är speciell eftersom familjen Wahlgren inte har några filter – de visar upp sin vardag precis som den är, utan några försköningar.

Det är också där vi fått följa utvecklingen av Pernilla och Christians relation under de år de har varit tillsammans. Och efter att ha sett hur Christian behandlar Pernilla finns det inga tvivel om att de två verkligen är som gjorda för varandra.

Hur Christian Bauer är mot Pernilla säger allt vi behöver veta

I ett av de senaste avsnitten får vi se ett rörande exempel på deras relation. Pernilla kommer ner för trappan och klagar på att hon har fått nackspärr.

Christians reaktion är omedelbar – han släpper allt han håller på med och ägnar sig helhjärtat åt att hjälpa henne. Det är tydligt att han vill se till att hon blir fri från sina smärtor, och han gör det med en omsorg som visar precis hur mycket han bryr sig.

– Har man ont i nacken, så är det väldigt bra att ha en pojkvän som älskar att ta hand om mig, vårda mig, finnas till hands, säger Pernilla i ”Wahlgrens värld”.

Om inte det är ett tecken på äkta kärlek, så vet jag inte vad som är. Pernilla kan verkligen känna sig lyckligt lottad över att ha en partner som Christian vid sin sida!

LÄS MER: