Foto: Jessica Gow / TT

Christer Lindarw om relationerna med straighta män

Christer Lindarw har haft två relationer med män som varit helt straight när de träffades – men båda relationerna har tyvärr slutat i uppbrott. Nu berättar profilen om bakslagen i kärlekslivet.

– Det låter ju sjukt när man säger det, säger han till Expressen.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Christer Lindarw är en av Sveriges mest ikoniska dragartister och underhållare, mest känd som frontfigur i showgruppen ”After Dark”.

Med en karriär som sträcker sig över fem decennier har han charmat publiken med sitt unika artisteri och sina glamorösa tolkningar av allt från schlagerstjärnor till Hollywood-ikoner.

Lindarw är också erkänd för att ha brutit barriärer för dragkulturen i Sverige och har blivit en förebild inom både scenkonst och HBTQ+ rättigheter.

Christer Lindarw om bakslagen i relationerna

Christer Lindarw har haft en framgångsrik karriär, men kärlekslivet har inte varit lika enkelt. I en intervju med Expressen berättar han att hans dragshower faktiskt har försvårat möjligheterna att hitta en långvarig relation med gay-killar. ”Då står man inte så högt i kurs inom gay-världen,” menar Christer.

Därför har han istället sökt sig till killar som är straight och har haft två förhållanden. Men båda två har slutat i uppbrott.

– I de två längre förhållanden jag haft så var de båda straighta när vi träffades. Och båda två har gått tillbaka till att vara med kvinnor efter att de varit med mig. Så de var bara kära i mig, de var inte gay på det sättet, säger han till Expressen.

Därför dejtar Lindarw killar som är straight

Men trots att det inte funkat för honom med killarna som är straight är det ett något han gärna fortsätter söka efter.

– Jag tycker att straighta killar är så vansinnigt mycket roligare. Häftigare på något sätt. Man får jobba för det. Det låter ju sjukt när man säger det, men lite som troféer, säger Christer till tidningen.

Christer Lindarw tror att hans intresse för straighta män har påverkat hans chanser att hitta en långvarig partner.

– Det har helt klart förstört för mig. Och nu när man inte längre är ”den där unga söta” utan är förhållandevis manligare i min look med lite skägg och allt så är det inte lika lätt, säger han och fortsätter:

– Och dessutom är jag ju sjuttio plus, så det går ju inte att ragga över huvudtaget när jag tänker efter, säger han och skrattar. 

LÄS MER:

  • STORT GRATTIS: Här tar Christer Lindarw emot medalj av kungen
  • Albin Lee Meldau tolkar ”Tusen och en natt”
 

Läs mer om...