Foto: TV4

Bonde-Isak om Linneas rädsla för djuren

Isak Johansson är en av bönderna som söker kärleken i årets Bonde söker fru – nu berättar han mer om sina tankar kring brevskrivaren Linneas djurrädsla.

Lyssna på Rickard Olssons succépodd här:

Bonde söker fru är programmet vars namn ger en tydlig hint om konceptet –det är alltså ett gäng bönder som varje år får chansen att hitta kärleken. Programmet är en riktig tittarsuccé sedan premiärsäsongen för 18 år sedan.

I denna säsong får vi bland annat följa mjölkbonden Isak Johansson, 30, från Öland. I det senaste avsnittet som sändes i onsdags fick vi se när Linnea Nord, Sara Nilsson, Ebba Andersson till slut fick komma hem till Isaks gård. Dock saknades den fjärde brevskrivaren – Sara Klaveness.

Direkt när tjejerna kom till gården så fick de börja arbeta med att släppa ut korna. Det var dock inget som Linnea tycktes stormförtjust i, vilket också tittarna reagerade på då hon trots allt söker kärleken på en bondgård.

– Jag är ju lite smått djurrädd då. Och det vet Isak om också. Så jag drömmer inte om något gårdsliv. Men blir det jag och Isak kommer jag absolut flytta hit, det är honom jag sökt till, inte gården, säger Linnea i en synk.

Isak öppnar upp om Linnea

I en intervju med Ölandsbladet har nu Isak brutit tystnaden om vad han tänker kring Linneas djurrädsla.

– Jag kan förstå henne, kor är stora djur. De är ofta väldigt nyfikna och närgångna, så är man inte van vid det kan det nog upplevas läskigt. Däremot, tror jag, om man får spendera lite tid i hagen så inser man att de är väldigt snälla, säger Isak till tidningen.

LÄS MER:

KRÖNIKA: Linnea borde inte sökt till ”Bonde söker fru”

Sara Klaveness dök aldrig upp hos Isak i ”Bonde söker fru”