Foto: TV4

Starka reaktioner från tittarna efter ”Så mycket bättre”

Under söndagen så förgylldes kvällen av ännu ett avsnitt av Så mycket bättre.

Så tyckte tittarna om programmet.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Genom åren har vi fått se mängder av folkkära artister tolka varandras låtar i programmet som kommit att bli en riktig tittarfavorit. ”Så mycket bättre” hade premiär för första gången i Sverige redan 2010, vilket innebär att programmet har hela 14 år på nacken.

Inspelningen äger rum på Gotland och i årets säsong får vi följa med när Arja Saijonmaa, Dregen, Peo Thyrén, Kerstin Ljungström, Per Persson, Seinabo Sey, Andreas Lundstedt, Sophie Zelmani, Louise Lennartsson, Simon Superti och Alba August tolkar varandra och delar med sig av sina livs historier.

Under söndagskvällen gjorde Kerstin Ljungström entré och det bjöds på makalösa framträdanden och intressanta livshistorier.

Så tyckte tittarna

När Nöjeslivet frågade tittarna på Facebook om vad de tyckte om programmet så är svaren ganska samstämmiga. Det finns nämligen en favorit som sticker ut lite bland artisterna, och det är ingen mindre än Arja Saijonmaa.

Fantastiskt, alla är superbra, den jag beundrar mest är nog Arja vilken kvinna snart 80 år och så vacker och fin”, skriver en person.

Bästa hittills nu börjar det hända något men Arja vilket energiknippe 80 år bara bocka och buga så parant och värdigt över hennes personlighet”, skriver en annan person på Facebook.

Arja är ju bara bäst”, tycker en tredje.

Vad tycker du om söndagens avsnitt av Så mycket bättre? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

LÄS MER:

Seinabo Sey tolkar Arja i ”Så mycket bättre”

Arja Saijonmaa om sin barnlöshet