Foto: TV4, Instagram

Måns Zelmerlöw om vändningen i äktenskapet med hustrun Ciara

Den senaste tiden har inte varit lätt för Måns Zelmerlöw och hans hustru Ciara Zelmerlöw. Men nu kommer artisten med ett nytt besked om äktenskapet – och berättar om den stora vändningen.

– Vi har det hur bra som helst, säger han till Aftonbladet.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Det var i somras som Måns Zelmerlöws fru, Ciara Zelmerlöw bröt tystnaden om deras äktenskap. Hon berättade på Instagram att makarna gick igenom en kris och att hon kände sig hjärtekrossad.

Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev hon i ett mejl till Aftonbladet då.

Måns Zelmerlöw om vändningen i äktenskapet

Men nu verkar vindarna ha vänt. I en ny intervju kommer sångaren med en ny uppdatering om äktenskap och berättar att han och hustrun Ciara nu löst sina problem i relationen.

– Det känns väldigt bra, säger en glad Måns Zelmerlöw till Aftonbladet.

Han berättar om den svåra svackan och hur det kändes att gå igenom en kris i offentligheten.

– Ja, och det var en jättetuff sommar. Det var det verkligen. Men det är desto roligare nu när det har ljusnat.

Nyligen stod det klart att Måns och Ciara köpt e vingård i Staffanstorp, och han menar att familjen även har anpassat sig till livet i södra Sverige.

– Det känns som att vi är väldigt glada. Vi har det hur bra som helst och alla i familjen älskar Skåne, säger Måns till tidningen.

Vad bra att ni kunde ta er igenom den svåra perioden, Måns och Ciara!

LÄS MER: