Foto: Johan Nilsson/TT

Gunilla Persson fick utbrott efter frågan om fansen

Gunilla Persson fick nyligen en intim fråga ställd till sig i en intervju vilket ledde till ett raseriutbrott.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Gunilla Persson, 65, har under den senaste tiden synts till en hel del i rampljuset. När hon i år ställde upp i Melodifestivalen så blev hon känd för en bredare publik, inte minst den yngre publiken.

Innan har vi sett Gunilla i programmet Svenska Hollywoodfruar, som sändes för några år sedan. Där stack hon ut en hel del med hennes eldiga personlighet.

Nu senast har Gunilla ställt upp i Aftonbladets lögndetektortest, där hon fick frågor om allt möjligt. Bland annat fick hon berätta vad hon egentligen tycker om tv-profilen Mauri Hermundsson. Det visar sig att hon inte har mycket till övers för Mauri, detta efter programmet Mauri – vad hände sen” där Gunilla var med och där hon ska ha blivit matförgiftad av dåliga quesdillas.

– Jag känner avsky för denna man, säger Gunilla i ”Lögndetektorn”, och det verkar som att hon talar sanning.

Fick nog efter intima frågan

Men inte nog med det, Gunilla fick även frågan om hon verkligen älskar sina fans. På frågan svarar Gunilla kort och gott ”ja”, men lögndetektorn visar att hon ljuger. Detta får Gunilla att bli väldigt arg på produktionen.

– Lögn? Det är lögn? Hur kan det vara lögn? Om jag älskar mina fans? Nej, jag kommer att sluta med det här nu, ta bort, ta bort, ta bort. Att jag ställde upp på det här är fasansfullt. Nej men det är ju så fruktansvärt, säger Gunilla Persson och stormar ut från Aftonbladets studio.

Därefter slår hon mot kameran och rusar sedan in i studion igen med budskapet:

– Jag är tvungen att säga att den här lögndetektorn det är århundradets båg. Det här testet är bluff. Det var rena rama ”bullshit”, det här var inte rätt. Det var skit.

LÄS MER:

Gunilla Persson vinner Rockbjörnen – för årets genombrott: ”Jag är alldeles överväldigad”

Gunilla Perssons nya besked med kärleken Bob – då kan det bli bröllop: ”Väldigt speciell man”