Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX kod 10030

Ewa Röse och Jacob Felländer skiljer sig

Ewa Röse och Jacob Felländer har varit ett par i många år. Men nu har de tagit beslutet att gå skilda vägar. Något Ewa bekräftade under lördagen.

”Allt har sin tid,” skriver skådespelerskan på sin Instagram.

Ewa Röse har skördat enorma framgångar som skådespelerska och synts till i mängder av stora roller. Inte minst är hon känd för kriminalfilmerna om Maria Wern. Men bakom kulisserna är hon också mamma till fyra barn som hon har med Jacob Felländer.

Efter många år som par bekräftade paret dock under lördagen att deras relation nu tar en vändning och att de valt att skilja sig.

Ewa Röse om skilsmässan

”Att posta detta känns märkligt på flera plan, kanske för att våra konton är personliga men aldrig varit privata. För att fortsätta äga orden delar vi ändå dessa rader:,” skrev då Ewa på sin Instagram och fortsatte:

”Allt har sin tid. Vi har fyllt vår med liv. 20 fantastiska år tillsammans, oräkneliga varv runt jorden, vardag, fest och framförallt fyra underbara pojkar. Nu fortsätter vi som nära vänner, familj och föräldrar men inte som par. För våra närmsta är detta ingen nyhet och vi kommer som alltid att med kärlek, tålamod och humor stötta varandra genom livet oavsett civilstånd. Over n’ out. E&J”

Vi önskar er båda allt gott!

LÄS MER

 

Läs mer om...