Foto: Max

Tareq Taylors relation med Tony Irving

Under måndagen är det premiär för Tareq Taylors ”Här är ditt kylskåp” på Max/Kanal 5. Först ut är Tony Irving, och för Nöjeslivet har stjärnkocken berättar hur relationen mellan dem ser ut bakom kulisserna.

Nu har det blivit dags för ”Här är ditt kylskåp” att ha premiär och inför kommande avsnitt är det många kända svenskar som får besök av Tareq.

Så här beskrivs programmet av Warner Bros Discovery:

”Tv-klassikern Här är ditt kylskåp är tillbaka tillsammans med Tareq Taylor som ger sig ut och gästar några av Sveriges mest folkkära profiler i deras hem. Bland de kända kylskåpsägarna är artisten Anis don Demina, OS-medaljören Sarah Sjöström, arkitekten Gert Wingårdh, programledaren Sofia Wistam, komikern Clara Henry trummisen Mikkey Dee och många fler.”

Så är relationen mellan Tareq och Tony

Först ut är ingen mindre än Let’s dance-profilen Tony Irving.

– Jag kan inte avslöja programmet men det var väldigt, väldigt trevligt, säger Tareq till Nöjeslivet inför premiären.

Faktum är att det inte är första gången som duon träffas. För många år sedan möttes de på bokmässan, och därefter har de blivit goda vänner. Inte minst i samband med att Tareq Taylor fick ta med Tony Irving på en matresa till England.

– När jag fick chansen att åka iväg på en matresa till så var jag så glad att han tackade ja till det. Det var en otroligt fin resa, säger Tareq och berättar hur viktigt det budskap Tony fick framföra i programmet kändes:

– Han har en viktig historia att berätta och jag hoppas att det är många som har sett den och kunnat förstå hur hur svårt det är för personer som kämpat med de frågorna som han har gjort. Att komma ut i en miljö som är så kantad av konservatism och kyrkliga regler som där han befann sig, och vad det hade för påverkan på honom och allting runt omkring honom. Jag tycker det är en viktig lärdom för oss alla att ta till oss, att vi är skapta som vi är, och det bör vara en hygienfaktor att respektera det.

Även bakom kulisserna är de idag bra kompisar.

– Vi träffas absolut. Han och Alex har varit hos oss flera gånger, berättar Tareq.

Att det var roligt att spela in ”Här är ditt kylskåp” tillsammans är helt enkelt inte speciellt märkligt.

Programmet har premiär den 28 oktober på Max och Kanal 5.

Här kan du se Tareq berätta mer:

Så underbart med fina vänner!

LÄS MER