Linda Lindorff ryter ifrån – efter intima förfrågan: ”Jag får redan min beskärda del av…”

Linda Lindorff har under flera år hjälpt singelbönder att hitta kärleken i ”Bonde söker fru”.

Men nu ryter hon ifrån efter intim förfrågan på hennes Instagramkonto.

Sedan starten har Linda Lindorff varit programledare för ”Bonde söker fru” i TV4.

Programmet som även fått en internationell satsning med svenska bönder bosatta utomlands, gör att Linda Lindorff fortsätter sprida kärlek bland våra härliga singelbönder.

På sina sociala medier är hon också flitig på att dela med sig av arbetet bakom programmen, men i ett inlägg på Instagram är det inte fokus på programmet.

Istället handlar det om en förfrågan i hennes kommentarsfält, som gjort att hon nu vill varna andra.

”Det är många av er som reagerat på kommentarerna jag får med jämna mellanrum från olika porrbrudar – och jag tänker precis som ni att det är något mycket märkligt med detta. Varför är jag förföljd av porrbrudar? Fattar att de ju skriver för att marknadsföra sina egna porrkonton men varför  gör dom det på min insta? Nog för att jag har många följare men jag har svårt att tro att ni faller för lockande meddelanden om stora bröst, onani och våta duschbilder. Så hur hamnar dom hos mig och varför?”, undrar sig Linda Lindorff på Instagram.

Linda Lindorffs misstanke

Men Linda tror sig ha en aning om varför just hon har blivit utsatt för detta.

”Och dels beror det säkerligen på att jag jobbar med Sveriges största dejtingprogram där jag ibland använt taggar som #hetasinglar #kärlek #bondehunk etc och det är då kanske hashtags som de här porrkontona följer. Förvisso skriver vissa av dom och erbjuder sig att dejta, med eller utan sex, så kanske är det så att de försöker fånga in mina singelbönder”, skriver hon.

Uppmaningen efter upptäckten

Vidare skriver hon att hon har blockerat dessa konton, men genom att besöka sidorna är Linda orolig för att hon då uppfattas som ”porrsurfare”, och blir därmed kontaktad av dessa profiler.

”Hur som helst så skulle jag uppskatta om jag slapp det, så snälla ni som håller på med den här typen av tjänster, slutar marknadsföra dom på min insta. Jag kommer kontinuerligt att inte bara blockera utan även anmäla alla som gör det med tanke på olämpligt innehåll. Vet inte exakt hur många jag redan anmält men säkerligen ett 50-tal redan. Jag är inte särskilt pryd och porr får man gärna hålla på med ifall man vill men jag vill inte ha det på min sida”, skriver hon.

Vi förstår din frustration Linda! Detta är ingenting som är okej, nu hjälps vi åt att sprida detta vidare så att fler kan uppmärksammas kring dessa konton och blockera dem!