Kikki Danielssons isolering – efter nya hälsobeskedet

Hon skulle ha medverkat i ”Stjärnornas stjärna” som coach när det var dansbandstema, men fick ställa in på grund av sjukdom.

Nu ger Kikki Danielsson ett nytt hälsobesked.

Det var många som hade sett fram emot att få återse folkkära Kikki Danielsson på dansbandsscenen när det var dags för ”Stjärnornas stjärna” för snart två veckor sedan.

Men i sista stund fick hon hoppa av och första årets vinnare av programmet och Arvingar-sångaren Casper Janebrink fick istället hoppa in.

KARLSTAD 20180203 Kikki Danielsson efter lördagens första deltävling i Melodifestivalen 2018 i Löfbergs Arena. Foto: Fredrik Sandberg / TT

– Kikki väljer att inte kommentera idag men har en vanlig förkylning och är inte orolig för att det är corona-relaterat. Däremot innebär det ju just nu att man håller sig hemma och avstår från att resa samt att i just fallet med Stjärnornas stjärna inte vill riskera att medverkande och produktionen blir smittade, sa hennes presskontakt Johanna Boström Stone då till Aftonbladet.

Kikki Danielssons hälsobesked

Till följd av coronaviruset har nu Kikki valt att hålla sig isolerad hemma och nu berättar hon om sitt nya hälsobesked på Instagram.

”Tycker att det är viktigt att man håller sig hemma, vid snor + hosta. Tror inte att jag är smittad, känns som en normal vårförkylning, men hur ska jag veta, å hur ska andra veta, hur det är ställt, när man inte kan testa sig”, skriver Kikki Danielsson på Instagram.

. Foto: TV4

”Försöker se framåt”

Sångerskan själv tar inte för hårt på sjukdomstiden utan hittar sätt att hålla sig sysselsatt.

”Jag får mycket gjort här hemma å klättrar Inte på några väggar. Tänker på allt jag slarvat bort i stökiga garderober å lådor. Spännande att se vad jag hittar! Trots allt tråkigt som händer runt omkring, försöker jag se framåt”, skriver Kikki Danielsson.

Bra att du tar det säkra före det osäkra och håller dig hemma Kikki! Hoppas att du snart känner dig helt återställd! Alla styrkekramar till dig!