Foto: TV3/Viafree/Youtube

Svenska Hollywoodfruar läggs ner efter alla år – Gunilla Persson: ”Jag saknar att filma”

Svenska Hollywoodfruar läggs ner – efter tio år i tv-rutan, enligt Aftonbladet.

TV3 bekräftar att det omtalade tv-programmet tar en paus.

Reality-serien ”Svenska Hollywoodfruar” har följt profiler som Maria Montazami, Gunilla Persson, Britt Ekland och Anna Anka i deras liv i Hollywood. Enligt Aftonbladets uppgifter kommer programmet nu att skrotas efter alla dessa år i rutan.

TV3 bekräftar å sin sida att den omtalade programserien läggs på is. Enligt pressansvariga Susanne Nylén handlar det om en paus för programmet och tillägger att ”så får man se hur man tar det vidare”.

– Vi har bestämt oss för att inte spela in en säsong inför hösten utan att pausa. Det var ett ganska naturligt beslut. Förra säsongen firade ”Svenska Hollywoodfruar” tio år och det var naturligt att trycka på pausknappen. Jag tror många program mår bra av att pausas och så får man se hur man tar det vidare, säger Nylén till Aftonbladet.

Tv-profilen Gunilla Persson medger att hon saknar livet framför TV3:s kameror.

– Jag har varit med sedan 2011, det är många säsonger, det har varit många år av mitt liv. Jag saknar naturligtvis att filma, det är den här tiden på året som vi brukar filma och då det är som vackrast i Los Angeles. Det är klart man saknar det, säger Gunilla Persson till Aftonbladet.

https://www.facebook.com/viafree/photos/a.862287947248103/1465927823550776/?type=3&theater

Svenska Hollywoodfruar började sändas i tv år 2009 och den förra säsongen var programseriens tionde i ordningen. En av fruarna har varit med samtliga säsonger – nämligen Maria Montazami. Den senaste (sista?) säsongen var också Gunilla Persson, Elena Belle, Siv Cotton och Åsa Vesterlund medverkande i TV3-serien.

Redan andra året, 2010, vann programmet pris som ”Årets reality” på tv-galan Kristallen. 13 säsonger har visats under en period på tio år.

Programmet har också fått flera spinoff-serier såsom ”Svenska New York-fruar”, ”The Eklands” och ”Montazami med vänner”.

Vad tycker du om TV3:s beslut? Skriv gärna en kommentar och dela vidare.