Lotta Engbergs döttrar har vuxit upp – så ser de ut idag

Lotta Engberg är en av våra mest älskade och folkkära artister.

Men genom åren har hon också blivit en mycket populär programledare för bland annat ”Bingolotto” och ”Lotta på Liseberg”.

Men förutom en framgångsrik karriär är hon även mamma till döttrarna, Malin och Amanda – så ser de ut idag.

Under de senaste åren har det blivit en riktig tradition att få se Lotta Engberg ta ton på Liseberg och sprida glädje med allsång.

Med sin underbara energi och entusiasm i allt hon gör, är det inte konstigt att Lotta har blivit så populär hemma hos svenska folket både som programledare och artist.

Lotta Engberg
Foto: Mathias Otterberg/TV4

Men sin långa karriär har inte bara präglats av karriären.

Trivs med livet som mamma och mormor

Lotta Engberg som var gift med Anders Engberg fick döttrarna fick Malin Engberg som idag är 33, och Amanda Engberg som är 31 år gammal.

1994 tog äktenskapet slut, och Lotta fann sedan kärleken på nytt i sin manager Patrik Ehlersson.

Men även denna gången tog det slut, och paret gick skilda vägar 2015.

Lotta Engberg
Sångerskan Lotta Engberg med 16 dagar gamla dottern Malin på sängen i hotellrummet 7:e maj 1987, mellan repetitionerna inför Eurovisionschlagerfinalen i Bryssel där Lotta ska framföra Sveriges bidrag Boogaloo (Fyra Bugg & en Coca Cola). Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Trots skilsmässan är Lotta Engberg lyckligare än någonsin.

– Skilsmässan vill jag fortfarande inte kommentera, den är alldeles för privat och inget jag vill dela med mig av. Det enda jag kan säga är att jag nu bott i två år i mitt nya hus och att jag trivs bra där och med mitt nya liv. Har kvar hundarna som jag älskar att vara ute i naturen med, de ger mig mycket glädje, har hon tidigare sagt till Hemtrevligt.

Och det finns ingen tvekan om att hon trivs bra som mamma, men också numera mormor.

”Stolt och glad”

Hennes två döttrar Malin och Amanda fick sina första barn bara 18 dagar emellan varandra och idag har Lotta totalt sex stycken barnbarn.

– Det är ganska otroligt egentligen och väldigt roligt. Jag är både stolt och glad och allt detta har fört mig ännu närmare mina två döttrar, har hon tidigare sagt till sajten.

Men nu kan även kärleken vara på gång igen, då Lotta Engberg tidigare uttryckt sitt intresse för TV4-profilen Doktor Mikael Sandström.

Men huruvida detta blir en kärlekshistoria får vi alltså se med tiden.

Så fint att ni har en bra relation med varandra, du och döttrarna Lotta. Vi önskar er allt gott!