Hanna Hedlunds bekännelse – stora stödet efter artistens ärliga ord om relationen: ”Så rätt”

Tillsammans med artisten Martin Stenmarck har hon tre barn, och brukar ofta dela med sig av vardagslivet tillsammans.

Men trots familjelyckan belyser nu Hanna Hedlund också en annan relation som är viktig i livet – den till sig själv och hur hon har ”glömt bort sig själv”.

”Jag har oxå en tendens att peka på hennes brister och inte väga upp det med kärleksförklaringar så nu får hon ett gäng”, skriver hon på Instagram.

Det är viktigt att glömma bort sig själv ibland.

Det kan vi nog alla känna igen oss i situationer där våra nära och kära kommer i första rum, medan egentiden inte alls blir en prioritering.

Självklart ska de vi älskar också komma i första rum, men man får samtidigt inte glömma bort att också prioritera dig själv.

Artisten Hanna Hedlund vet precis hur det är.

Glömmer bort att hylla sig själv

Tillsammans med Martin Stenmarck lever hon ett lyckligt familjeliv, men även om kärleken blommar, skriver nu Hanna Hedlund ut om en relation som hon inte behandlat bra – den till henne själv.

”Här är hon, min bästis. Jag ger henne alldeles för få komplimanger och tar henne för givet mest hela tiden. Jag har oxå en tendens att peka på hennes brister och inte väga upp det med kärleksförklaringar så nu får hon ett gäng”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Hon tar sig ut i spåret även fast hon hatar det, men hon gör det för vår skull. Det är så mycket hon gör för andras skull och jag blir glad att hon börjar ge oss lite extra tid. Tack kära gamla roliga underfundiga krassa impulsiva snälla kamrat för 45 år och midsomrar ihop. Jag hoppas på minst 45 till, och att jag får fira varenda en med dig”.

Stödet efter ärliga orden

Och det ärliga inlägget hyllas hon stort för i kommentarsfältet.

”Underbara du!! Så bra, så rätt och så viktigt! Du gav andra en massor i samma giv. Tack!”, skriver artisten Sonja Aldén.

”Allra bästa Hanna- du är underbar!”, skriver TV4-profilen Anna Lindmarker.

Nanne Grönvall och René Nyberg skickar båda två flera hjärtan till Hanna för hennes inlägg.

Så bra skrivet Hanna. Alla kan nog känna igen sig i dina ord!

 

Läs mer om...