Därför tar hertiginnan Kate Middleton en paus – blir borta till oktober

Vi älskar att följa kungafamiljen, inte bara vår svenska, utan även deras vänner i brittiska Buckingham Palace. Vi är vana vid att få uppdateringar om de kungliga uppdragen som tronarvingarna är på, men nu kommer folket få hållas i några månader fram över. Hovet har nämligen meddelat att prins Williams fru Kate Middleton kommer att ta en paus till oktober.

Kate Middleton, Hertiginna av Cambridge, kommer att försvinna från rampljuset i några månader, detta berättar danska celebrity.dk .

Därför kommer Kate Middleton att vara borta

Den 21 april i år fyllde drottning Elisabeth 92 år. På plats för att fira var bland annat höggravida Kate Middleton, som knappt två dygn senare födde hennes och prins Williams tredje barn, en son vid namn Louis Arthur Charles.

Sedan dess har flera kungliga åtaganden avlöst varandra, men nu meddelar det brittiska hovet att hertiginnan Kate kommer att vara borta i några månader. Anledningen är såklart lillprinsen, då Kate ska ägna lägga full fokus på honom under sin mammaledighet.

Enligt  danska celebrity.dk så kan det blir först i oktober som Kate Middleton syns i rampljuset igen.

Såklart att Kate ska få njuta av sin mammaledighet med lillprinsen.Tryck på Dela-knappen för att önska dem en fin ledighet tillsammans.