Foto: Youtube/TV4

Louise Hoffstens starka ord – under coronapandemin: ”Tänk att livet skulle sluta så”

Känslor runt ensamhet och isolering brottas nog de flesta med nu under coronapandemin.

Nu sätter den folkkära artisten Louise Hoffsten, 54, ord på detta.

Hennes starka inlägg på Facebook uppmärksammas nu, skriver Aftonbladet.

Louise Hoffsten känner sig ensam och isolerad.

I ett inlägg på Facebook skriver den folkkära sångerskan om sin frustration under coronapandemin, skriver Aftonbladet. Hennes kroniska neurologiska sjukdom (MS) gör att hon dessutom tillhör en riskgrupp, och har under den här tiden tvingats isolera sig.

”Jag är död. Tänk att livet skulle sluta så här? En pandemi som satte stopp för allt det jag levt för. Jag trodde att mitt liv skulle få ett rikt slut men så blev det inte. Det blev ett slut i förnedring. Jag frågar gud om han tycker att jag inte förvaltat hans gåva tillräckligt bra? Är det därför du straffar oss nu? Kanske svaret kommer i nästa liv. Kanske jag hinner släppa ett par låtar till. Spela lite Munspel i min friggebod”, skriver hon på Facebook där hon avslutar med en leende emoji, uppger Aftonbladet.

Hoffsten: ”Det har varit ensamt”

https://www.facebook.com/louisehoffsten/photos/a.441046203858/10155475660773859/?type=1&theater

Hoffsten förklarar att bakgrunden till inlägget är hennes svarta humor, och hon poängterar att hon inte är döende.

– Jag tillhör en riskgrupp. Det har varit ensamt, jag håller mig borta och isolerad. Men jag är tacksam för att vi har en veranda jag kan sitta på. Hade jag suttit instängd hade jag blivit helt galen, säger Hoffsten till Aftonbladet och förklarar att hon känner sig ”död” som artist när hon inte får stå på scen.

Redan i maj månad var Hoffsten med i Nyhetsmorgon och berättade om sin situation. Hon förklarade då att hon saknade publiken mycket, och höll sig på tydligt avstånd från programledarna i studion på grund av coronapandemin. Hoffsten har under våren också varit aktuell med nya singeln ”En vacker värld”.

Jag tror det är många som känner igen sig i det du beskriver, Louise. Nu skickar all styrka till denna fantastiska och starka artist med förhoppning om att vi snart får se dig spela igen!

Tills dess kan man alltid titta i arkivet, det möjliggör det digitala på ett bra sätt! Här när Albin Lee Meldau tolkade Hoffstens ”My Favorite Lie” i Så mycket bättre – ett ögonblick som gjorde henne märkbart rörd och alla som ser klippet förstår förstås varför!

Dela gärna vidare för att hylla denna unika artist!