Sorayas lycka efter nya programledaren i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani kunde inte hålla glädjen inom sig – när hon kom till jobbet i morse.

Då möttes hon nämligen av en gammal vän och kollega som hon skulle leda Nyhetsmorgon tillsammans med.

Det är annars så här vi är vana vid att se Soraya – tillsammans med kollegan Jesper Börjesson i TV4:s morgonstudio.

Men nu så här i sommartider brukar det ju som på alla arbetsplatser bli lite rotationer, och tidigare har bland annat Tilde de Paula Eby och ”Soldoktorn” Mikael gått på sommarledigt.

På torsdagsmorgonen var också duon Soraya-Jesper uppbruten och vi gissar att den senare kanske har gått på lite välförtjänt ledigt, eller om han har andra jobbuppdrag på kanalen. Hur som helst så hade Soraya i alla fall sällskap av ett välbekant ansikte för TV4:s nyhetstittare i Nyhetsmorgon-studion i morse.

Och det var inte vem som helst!

Soraya strålade verkligen när hon lade upp den här bilden i morse! Och det var väl inte så konstigt, eftersom hon nu fick chansen att leda sitt program med en gammal vän och kollega: Thomas Ritter! Som annars brukar ses som nyhetsuppläsare på kvällssändningarna i TV4.

– Vi har jobbat tillsammans i många år men aldrig kört Nyhetsmorgon tillsammans – plötsligt händer det Thomas Ritter. Och vilken morgon att få göra det! Vi gottar oss såklart en hel del i Sveriges skrällseger mot Mexico igår, skriver Soraya på Instagram.

Även Thomas var själaglad över beskedet att han skulle få leda programmet med Soraya.

– Äntligen efter alla år TV4 får vi köra ”Nymo” tillsammans! skriver han och tillägger att Soraya är hans ”favvo”.

Så härligt att vännerna fick återförenas på detta sätt! DELA gärna vidare om du vill önska alla på TV4:s Nyhetsmorgon en skön sommar och semester!