Carina Bergs yngre pojkvän ber om ursäkt: ”Fanns ingen annan utväg”

Efter en tung skilsmässa från Kristian Luuk fann Carina Berg kärleken i 29-årige fotbollsspelaren Erik Johansson. När de träffades hade Erik skrivit på ett långtidsavtal med danska fotbollsklubben Köpenhamn FC, men förra veckan blev det officiellt att han bryter avtalet för att flytta till Stockholm. Den stora anledningen är närheten till kärleken Carina Berg.
”Det har utvecklat mig mycket att träffa Carina”, säger Erik till Sportbladet.

Trots att Erik Johansson tjänade 7-8 miljoner kronor om året i FC Köpenhamn, så valde han att byta till Djurgården. Ett beslut som gjorde många besvikna, därför ber Erik officiellt om ursäkt på klubbens hemsida:
– Jag är ledsen över att jag lämnar klubben på det här sättet, men för mig fanns det ingen annan utväg. Jag har ett mycket stort behov av att kunna vara hos min familj och det gick endast att lösa genom att flytta till Stockholm, säger han på FCK:s hemsida.

Erik Johansson går till Djurgårdens IF
Foto: Vilhelm Stokstad/TT

”Hon är en fantastisk människa”

I en intervju med Sportbladet har Erik berättat att Carina är en stor del av anledningen till klubb-bytet och flytten till Stockholm.
– Livet tar sina svängar ibland. Jag är stolt över att ha tagit det här beslutet. Det har utvecklat mig mycket att träffa Carina. Hon är en fantastisk människa som lär mig mycket av utanför planen, säger Erik Johansson.

Sedan två månader tillbaka är Erik och Carin förlovade och planerar att gifta sig, det gjorde de officiellt på Instagram i maj.

Störst av allt är kärleken och familjen. Dela gärna om du håller med och önskar dem lycka till.