Per Holknekt till sjukhus – efter blodig olycka

Till sjukhus fick entreprenören Per Holknekt föras efter en händelse i sitt hem. Det var en grillkväll som slutade på akuten – efter en olycka av det blodigare slaget. Efter ha visat upp skadan själv på Instagram har Holknekt, som senast var aktuell i Nyhetsmorgon, nu berättat om händelsen för Expressen.

– Jag vaknade i blodiga lakan efter händelsen. Jag högg mig själv när jag viftade bort flugor. De sa på sjukhuset att jag behövde sy, skriver han till tidningen.

Det var under en grillkväll på tisdagen som olyckan var framme för 58-åriga entreprenören  Per Holknekt. På Instagram delar han med sig av en bild på den blodiga olyckan som slutade på akuten. Han skriver: ”Dags att lära sig hantera en kniv när flugor anfaller vid grillen och man viftar bort dom.”

Inte så allvarligt – trots allt

Trots den blodiga bilden, som ser väldigt dramatisk ut, så kan Holknekt lugna följarna. Enligt honom själv var det bara ”en skråma” och inget farligare än så.

– Det var bara en skråma, sju bamseplåster och en skurtrasa var det som behövdes enligt mig. Ronaldo hade dock flyttat in på akuten. Men han är ju inte skejtare, skriver han till Expressen.

Gilla för att önska Per Holknekt ett snabbt tillfrisknande från olyckan vid grillen.