Sorayas nya framtidsbesked som påverkar TV4: ”Ska bli så skönt”

Det har gått lite mer än ett år sedan Soraya Lavasani fick en dotter och gick på mammaledighet från jobbet som programledare. När hon kom tillbaka till tv-rutan i somras jublade både TV4-kollegorna och tv-tittarna. Men reaktionen på vad som komma skall lär bli ännu starkare, då det påverkar både familjen och TV4.
– Det ska bli så skönt, säger Soraya till Hänt.

Soraya Lavasani har arbetat på TV4 Nyhetsmorgon i tio år och är otroligt folkkär hos tittarna. Därför var det många som uttryckte sin saknad i sociala medier under tiden hon var borta.

Sorayas glädjebesked till tittarna

Efter ett år som mammaledig kom Soraya tillbaka till studion på deltid, och nu har hon ett glatt besked till både kollegor och tittare. Efter valet den 9 september kommer Soraya tillbaka till Nyhetsmorgon på heltid.
– Det ska bli så skönt. Ralph är hemma och det kommer att gå jättebra, jag är verkligen redo att börja jobba igen. Vi har ju varit i Spanien drygt tre månader i sommar och det har varit toppen men nu, efter valet börjar jag på riktigt, berättar hon för Hänt.

Soraya Lavasani
Foto: TV4

”Bianca är så lyckligt lottad”

Jobbet som programledare på Nyhetsmorgon kräver att man börjar jobba 04.00, vilket betyder att man måste gå och lägga sig senast 21.00 om man ska få sin skönhetssömn. För en småbarnsmamma är det med andra ord inte helt lätt att ha energin, men tack vare maken är det möjligt för Soraya.

”Bianca är så lyckligt lottad som får ha dig som pappa”, har Soraya skrivit på Instagram tidigare.

Åh vilket glädjebesked. Soraya är en fantastiskt härlig programledare, så det ska bli roligt att få se mer av henne i rutan. Dela för att visa att hon är välkommen tillbaka.