Wincents utfrågning av storbonden Mary efter dramat – som tittarna inte fick se i TV4: ”Otroligt ledsen”

Efter dramatiska uppdraget i ”Farmen”.
Nu frågas storbonden Mary Enqvist ut av Hans Wincent bakom kulisserna på TV4-programmet.
Här är bonussamtalet – som tittarna inte får se i tv-rutan.
– Jag var otroligt, otroligt ledsen, säger Mary i en intervju på ”Farmens” Instagram.

Det börjar bli allvar i ”Farmen” – och deltagarna sätts på allt fler och större prov. I centrum av allt tv-drama står förstås Hans Wincent – den härlige mannen som tog över efter ”Farmen”-drängen Gutta Andersson.

Foto: TV4

Sedan 2017 har han haft nyckelrollen i TV4:s realityprogram.

Den senaste tiden har han i programserien jobbat nära deltagaren Mary Enqvist som nyligen blev storbonde.

Nu talar duon ut bakom kulisserna på programmet – och bjuder in tittarna till samtalet.

På ”Farmens” Instagram-sida har Wincent nämligen intervjuat och frågat ut Mary om den senaste tidens händelser på gården. De pratar bland annat om de nyfödda lammen som kommit till ”Farmen”, men också om dramat under ett av Wincents uppdrag till deltagarna.

– Det var mycket att hålla reda på tyckte du? Hur kändes det sen när du inte hade lyckats hålla reda på allt? säger Wincent i klippet.

Foto: TV4

Mary medger att hon varit ledsen och att rollen som storbonde varit tuff.

– Det ser man ganska tydligt, jag var otroligt, otroligt ledsen. Vi är ju mitt i spelet och det är här folk börjar längta hem. Det är lite mat. Folk börjar tjafsa, som är helt naturligt. Man blir lite av en hobbypsykolog där, säger Mary i klippet på Farmens Instagram.

Mary om samtalen som tittarna inte fick se i TV4

Hon berättar också om de samtal hon haft med deltagarna som inte kom med i programmet.

– Nu kom inte allt fram där, men man hade väldigt mycket bra samtal med många av deltagarna. Men det var otroligt tufft, jag fick kliva upp när det var väldigt mycket känslor, säger Mary som alltså varit storbonde den senaste tiden.

Foto: TV4

Hans Wincent menar att detta mycket väl kan vara den hårdaste perioden för en storbonde att träda in i rollen under hela programserien.

– Ja, det är nästan den tuffaste perioden att komma in som storbonde. När det börjar bli allvar, slitningar och sånt här känns i gruppen förstås, säger Wincent.

”Många tycker sånt är jobbigt”

Mary förklarar att det kunde bli en del slitningar på gården.

– Ja, jag vet att många deltagare sa det, ”shit, stackars dig som ska kliva upp nu”. Och jag är en person som vågar säga ifrån och så, och det har ju också kommit fram att många tycker sånt är jobbigt. Det var ett tungt ledarskap, men jag stod på mig. Jag ville verkligen att alla skulle få lära sig.

För första gången under säsongen blev farmarna under ledning av storbonde Mary också underkända på uppdrag som de då fick av Wincent.

– I det stora hela lyckades det också, för det var ju fina uppdrag i övrigt förutom lite slarv och sånt som var glömt, säger Wincent till Mary.

– Ja, det är ju just det där lilla misstaget i skjulet. Det var många som var på det bygget. Jag tog på mig allting och var jätteledsen, men både Filip och Pernilla har ju jättefina saker att säga, ”jag tycker det är allas ansvar”. Men där och då var det verkligen bara jag som tog på mig allt, säger Mary.

Här kan man ta del av hela samtalet mellan Wincent och Mary:

Vad tycker du om årets säsong av ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare.