Björn Skifs starka kärlekshyllning till hustrun – inför hela svenska folket

Har var man varit ett par i 30 år kan det vara lätt att man tar varandra för givet och lågan blir svagare, men inte om man heter Björn Skifs. Efter 30 års äktenskap känner han att han inte vill tillbringa en minut utan sin älskade hustru.
– Det räcker med att hon bara ska åka och handla, det är skitjobbigt ändå, säger han till David Hellenius när han gästar Hellenius Hörna.

Björn Skifs har hunnit bli 71 år, och under en stor del av hans framgångsrika liv har han varit ihop med samma kvinna – den stora kärleken Pernilla.

När Björn träffade Pernilla för 30 år sedan var det många som var skeptiska och trodde att det inte skulle hålla på grund av den stora ålderskillnaden. Idag, 30 år senare, har det bevisat skeptikerna fel.

Björn Skifs
Foto: Wikipedia/Peter Knutson.

Vill inte ha egentid

När Björn Skifs gästade Hellenius Hörna var han öppen och ärlig med hur jobbigt han tycker att det är att vara utan Pernilla, och att ”egentid” därför aldrig varit något för honom.
– Inte i mitt fall nej. Det där är väldigt olika tror jag. Men jag och Pernilla måste vara ihop hela tiden. Det räcker med att hon bara ska åka och handla, det är skitjobbigt ändå, säger han till David Hellenius i programmet som sändes på TV4.

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Det här borde alla med en partner inspireras av. Sluta aldrig visa uppskattning. Dela för att sprida budskapet.