Perellis livshotande besked inför förlossningen: ”Då är det bråttom”

Eurovision-vinnaren Charlotte Perrelli, 43, ska snart föda sin fjärde barn, men månaderna som lett hit har varit allt annat än enkla. Förutom de återkommande smärtor som varit mycket värre än tidigare graviditeter så har hon nu fått ett besked av läkarna som gör henne extremt orolig inför förlossningen.
”Jag måste helt enkelt kunna infinna mig på en akutförlossning extremt snabbt när det händer”, skriver Perrelli på sin blogg.

 

I början av sommaren avslöjade en överlycklig Charlotte Perreli att hon och kärleken Anders Jenssen väntar barn, efter en lång tid av misslyckade försök och sorgliga missfall.

Fick ändra planerna för höstens föreställning

Men även om ingen graviditet är en dans på rosor, så kom smärtan under den nuvarande att bli den värsta Charlotte upplevt, trots tre tidigare förlossningar. Bland annat fick den erfarna stjärnan flytta fram premiären av sin föreställning ”Flickan från Småland”, fram till januari, trots att barnet kommer snart.

”Värken är på något sätt värre än under en förlossning. Då rinner inte tårarna men det gör det nu…helt hopplöst. Är så matt och trött på detta”, skrev hon på sin blogg.

Foto: TV4

Stor risk för blödning

Men smärtan var inte den huvudsakliga anledningen, utan riskerna. Det väljer hon att dela med sig av nu i sin blogg:

”En blodådra från barnen ligger olyckligtvis lite illa till vilket gör att desto närmre förlossning vi kommer och det trycker på av tyngden av barnet så finns det stor blödningsrisk.

De bedömer faktiskt inte det som OM det är en blödningsrisk utan när den kommer.

Då är det bråttom. Både för barnet och för mig.

Jag måste helt enkelt kunna infinna mig på en akutförlossning extremt snabbt när det händer.”

Charlotte försöker ändå hålla humöret uppe på grund av längtan efter barnet:

”Snart i mål!!! Kämpar sista tiden….;))”, avslutar hon sitt blogginlägg med.

https://www.instagram.com/p/BmxfyLVA58T/?taken-by=laperrelli

Nu skickar vi alla våra styrkekramar till Charlotte och hoppas att förlossningen går bra. Dela för att visa henne ditt stöd du med.