Berghagens intima brev till yngre kärleken: ”Sexigaste mannen i världen”

Det sägs att det är genom motgångar och tuffa tider som vi märker vilka våra äkta vänner är, som finns där för oss. När Malin Berghagen förlorade sin mamma Barbro var Martin Charlton ett enormt stöd som aldrig lämnade hennes sida. Vilket gjorde att det uppstod kärlek mellan dem.

Nu, nästan ett halvår efter mammas död. Delar Malin med sig av ett öppet och intimt kärleksbrev till pojkvännen Martin, och det får nästan vem som helst att hålla andan.

Malin Berghagen fann kärleken i brittiske entreprenören Martin Charlton, när de träffades genom gemensamma vänner i våras. Malin har tidigare berättat att Martin förlorat sin pappa, så att han förstod vad hon gick igenom när Lill-Babs gick bort.

Men inte nog med att han kunde relatera så lämnade han aldrig Malins sida när sorgen var som värst. Under våren och sommaren har Malin lagt upp många bilder på henne och Martin när de reser och gör äventyr tillsammans, alltid med kärleksfulla ord om sin livskamrat.

Malin Berghagens öppna kärleksbrev till Martin

Och paret kommer varann allt närmare. Efter att ha träffats och umgåtts frekvent i några månader delar Malin med sig av den största och mest intima kärleksförklaringen någonsin på Instagram.

”Varje gång jag blir osäker eller andra kvinnor försöker få din uppmärksamhet så tittar du mig djupt in i ögonen och kysser mig så mjukt..[…]”.’

Hon fortsätter:

”Men du Martin, du fångar alltid ögonblicket i eller runt omkring mig, och håller om mig så vackert när det händer. I min värld är du den stiligaste och sexigaste mannen i världen. Och att du väljer mig att vara med är ibland svårt att ta in”. 

 

Malin har tidigare beskrivit relationen med Martin som ett äventyr, då han som grundare av ”Live It” alltid tar med henne på vilda aktiviteter, samtidigt som hon själv älskar friluftslivet.

Störst av allt är ändå kärleken, och den bli man aldrig för gammal för. Att Malin hittat en fin partner efter mammans bortgång är hon värd. Dela gärna om du håller med.