Pers lyckorus efter intima träffen i Bonde söker fru: ”Det här är så jävla bra”

Förra veckan fick svenska folket bekanta sig med årets bönder i populära tv-programmet Bonde söker fru. Flera blev snabbt storfavoriter bland tittarna, till exempel Smålandsbonden Per, som nu är i full gång med att lära känna kvinnan i sitt liv.

I kvällens avsnitt fick Per prova speed dating för första gången, och det var en av tjejerna som fick hans hjärta att slå volter redan på första träffen.
”De här är så bra, så jävla bra”, utbrast han efter dejten.

I onsdagens avsnitt av Bonde söker fru fick skogsbonden Per träffa de tjejer som skickat brev för att få träffa honom. Då en av de tävlande kan vara hans framtida hustru om allt går vägen så var nervositeten hög hos de flesta av tjejerna. Men det var en som tog Per med storm redan första minuten.
– Hon trollband en ju med en gång. Vilken öppning. Hon hade ju verkligen tänkt till, säger Per i onsdagens avsnitt.

Tog med sin en present

33-åriga Madelene, var en av de som länge velat träffa Per, och med sig hade hon en present i form av en liten klotgrill, som en rolig hint om att de kunde grilla tillsammans, en av de saker Per tycker om att göra.

Ville ha någon att ta hand om

När Per berättade att han letade efter någon att få ta hand om sa Madelene att hon såg fram emot att bli omhändertagen, då hon inte blivit det förut. Under de korta men intensiva minuter som Per pratade med Madelene hade båda ett stort leende på läpparna hela tiden, och efteråt var det en minst sagt exalterad Per som tackade för träffen.
”De här är så bra, så jävla bra”, sa han i programmet.

Hela avsnittet kan du se här.

Per är en sån där äkta och jordnära människa som förtjänar att hitta någon att bry sig om. Dela gärna för att önska honom lycka till.